KARLEUŠA SE OPET NIJE POJAVILA NA SUDU, ODMARA U ISTANBULU: Ognjen Vranješ došao na vreme, reagovaće POLICIJA
Ognjen stigao na suđenje, Foto: Nemanja Nikolić

suđenje

KARLEUŠA SE OPET NIJE POJAVILA NA SUDU, ODMARA U ISTANBULU: Ognjen Vranješ došao na vreme, reagovaće POLICIJA

Ognjen Vranješ došao je na suđenje po njegovoj tužbi protiv Jelene Karleuše. Bosanski fudbaler je stigao sa timom advokata u Prvi osnovni sud veoma raspoložen i ljubazno se javio novinarima.

Objavljeno: 13:56h

Ognjen nije želeo prviše da priča, a na pitanje novinara šta će se desiti ako se Jelena ne pojavi na sudu, on je odgovorio "To pitajte nju!"

Za razliku od prvog pojavljivanja u sudu kada je došao ležerno odeven, sada je obukao pantalone i košulju, sa tamnim naočarama.

foto: Nemanja Nikolić

Jelena Karleuša se još nije pojavila, a ni prvi put nije došla na suđenje, kada se opravdala da je još u žalosti za majkom Divnom Karleušom, koja je preminula 3. marta.

foto: Nemanja Nikolić

"Jelena se opet nije pojavila, očigledno izbegavanje i primanje poziva kao i privatne, krivične tužbe. Bili su njeni advokati. Nemamo ništa novo što možemo da vam kažemo. Sledeći korak je poziv preko policije, mi smo stavili predlog sudiji da se izda nalog za prinudno dovođenje. Sud misli da je preuranjeno i da će pokušati da uruče poziv preko policijske stanice", rekli su advokati Ognjena Vranješa.

foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, u januaru su zajedničke fotografije i snimci iz Grčke pop dive i sportiste zatresle region, svom navodnom ljubavniku zapretila i izvređala ga na Fejsbuku. Ognjen je već početkom februara protiv Jelene podneo dve tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.