ZAKAZALI SVADBU, A OVO SU POKUŠALI DA SAKRIJU: Džajina ćerka i brat Ane Ivanović čekaju dete!
Miloš Ivanović i Dragana Džajić, Foto: Printscreen

stižu i rode

ZAKAZALI SVADBU, A OVO SU POKUŠALI DA SAKRIJU: Džajina ćerka i brat Ane Ivanović čekaju dete!

Dragana Džajić je u ranom stadijumu trudnoće

Objavljeno:

Ćerka proslavljenog fudbalera Dragana Džajića, Dragana Džajić, 25. maja udaće se za brata slavne teniserke Ane Ivanović, a kako mediji saznaju Džajina naslednica i Miloš Ivanović čekaju i prinovu.

Naime, Alo otkriva da je Dragana u ranom stadijumu trudnoće, tako da su srećne vesti srećni mladenci i budući roditelji podelili samo sa najužom porodicom. Navodno, Džajićeva je Miloševu sestru Anu pozvala iz jednog restorana u kome je par sedeo i razmenjivao nežnosti, kako bi joj saopštila rezultate pregleda na kome je bila.

foto: Printskrin: Espreso.co.rs

Anči, bili smo kod lekara i sve je super. Bebica lepo napreduje, baš onako kako treba, a ja se ovih dana osećam odlično", pričala je Dragana Ani, a potom je slušalicu dala vereniku Milošu.

Inače, kako dalje Alo navodi, Ana je prva kojoj su saopštili da je Dragana u drugom stanju, pa tek onda i Džajićima.

Srećne vesti najviše su obradovale Dragana Džajića, koji je slavio nekoliko dana. Inače, otkako je saznala da je trudna, Dragana se potpuno posvetila zdravom životu, a svakodnevno se savetuje, kako sa Miloševom sestrom Anom, tako i sa svojom Sanjom, koje su i same nedavno postale majke", zaključuje izvor za Alo.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.