(UŽIVO) TLZP počeo: Evo kako takmičari razvaljuju iz sata u sat! (FOTO)

uživajte uz zvezde

(UŽIVO) TLZP počeo: Evo kako takmičari razvaljuju iz sata u sat! (FOTO)

Ova sezona obećava odličan provod i sjajnu atmosferu
Objavljeno: 23:42h

23.42 - Iako je na tabeli bilo tesno između Neše I Ivane, Slavica je svojim glasovima prelomila. Nakon konačnog zbira, Ivana Peters ima najveći broj poena I pobednik je druge epizode popularnog šou-a.

Promo
23.18 - Glasanje je u toku 23.08 - Slavica Ćukteraš je poslednja takmičarka za večeras i nastupila je u potpuno drugom fazonu u odnosu na prvu epizodu. Ona je prema rečima žirija uspešno izvela numeru “Ratne igre”, grupe Kerber ali je Knez na kraju ipak zaključio kako ona može mnogo bolje od ovoga.
Promo
22.57 - Ivana Peters se ovog puta našla u ulozi Palome Faith i izvela je numeru, “Only love can hurt like this". U studiju je vladala divna i nežna energija a gledaoci su imali priliku da gledaju prelepe balerine I kišu na sceni. Kaja gola kao od majke rođena u kadi punoj mleka! Ovo morate da vidite! (FOTO)
Promo
22.36 - Halid Muslimović je zablistao večeras na sceni u izvođenju Stojine numere, "Bela ciganka". Ivan Ivanović je bio šaljiv kao i uvek pa je prokomentarisao kako "Stoja" i Marija Kilibarda, nose isti broj cipela. Dara pokidala kako je skinula Ramba, Amadeus joj se priključio na bini! (FOTO) (VIDEO)
Promo
22.20 - Bridžis i Kaja su nastupili kao Eminem i Rihanna i izveli su numere “Stay”, “Monster”, “The real Slim Shady”. U ovom spektaklu je angažovano preko 150 statista, a Kaja je skinuta do gole kože..
Promo
22.02 - Mladi Rokvić se snašao sjajno u ulozi legende Marinka Rokvića. Izveo je očevu pesmu, "Skitnica" i ostavio publiku bez daha. Nikoli ovo nije bilo teško izvođenje jer je kako kaže, Marinkovu boju glasa, lako imitirati.
Promo
21.47 Ana Grubin je nastupila u ulozi MO – “Lean on” i izgleda da je veoma zadovoljna svojim nastupom. - Bravo, uspela sam, prokomentarisala je Ana uzbuđeno.
Promo
21.34- Oni definitivno znaju kako da prirede spektakl. Đoša i Dara kao Rambo i Knez su razvalili na sceni u izvođenju numera “Adio/Đede Niko / Balkan boy”. Publika je posebno bila oduševljena Darinom transformacijom. Svi komentarisali da je-Ista Rambo.
promo
21.10
- Publiku i žiri na noge digla je već prva numera svetske zvezde Bruna Marsa – “Uptown”. Fanki zvuk pripao je Danijelu Kajmakoskom koji je oduševio žiri nastupom.
Promo
Najveće oduševljenje pokazao je možda Barba, koji je takmičaru rekao "svaka čast" Upravo je počela nova epizoda jednog od najgledanijih šou programa u našoj zemlji - "Tvoje lice zvuči poznato". Ovaj humanitarn-muzički program obećava mnogo, jer su neke izmene napravljene na samom početku. Dosadašnjim članovima žirija pridružio se i popularni pevač - Knez, koji će biti u prilici da ocenjuje naše pevače. Krenulo je spektakularno: Ako sinoć niste gledali, ovo su svi nastupi iz prve emisije TLZP! (VIDEO)
Promo
Ova sezona obećava odličan provod i sjajnu atmosferu. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.