ELITNA PROSTITUTKA OTKRIVA PRLJAVE TAJNE FUDBALERA: Jedan molio da mu ga MAŽEM SLADOLEDOM, drugi mi je LUPAO ŠAMARE
Bizarni detalji iz kreveta s poznatim facama, Foto: Profimedia

fetiši sportista

ELITNA PROSTITUTKA OTKRIVA PRLJAVE TAJNE FUDBALERA: Jedan molio da mu ga MAŽEM SLADOLEDOM, drugi mi je LUPAO ŠAMARE

O. I. priča kako je jedan od vodećih reprezentativaca veoma agresivan u se*su

Objavljeno:

VIP prostitutka I. O. (25) koja je usled afere o elitnoj prostituciji rešila da otkrije sve detalje seksualnih perverzija svojih klijenata, sada je iznela najprljavije tajne fudbalera s kojima je spavala.

Ona je ispričala sve o bizarnim fetišima sportista, ko je od njih najbolji u seksu, ali je priznala i da su svi fudbaleri s kojima je imala odnose oženjeni i da imaju decu.

Jedna od njenih prvih mušterija bio je fudbaler iz A reprezentacije, a pamti ga po agresiji koju je pokazao prilikom njihovih seksi igrica.

Kasno je shvatila da će tokom celog odnosa morati da trpi udarce
Kasno je shvatila da će tokom celog odnosa morati da trpi udarcefoto: Printscreen

Kao i svaka glupa klinka, mislila sam da će mi biti uživanje da spavam s poznatim fudbalerom. Osećaj sreće što će mi mušterija biti mlad, lep i poznat dečko, promenio se posle nekoliko minuta s njim, kada sam shvatila da ga loži davljenje i šamaranje", priča I. O. za "Alo!" i objašnjava kako se seks s jednim od vodećih fudbalera naše reprezentacije pretvorio u mučenje.

Seks s njim počeo je grubo i shvatila sam da ću tokom celog odnosa trpeti udarce. Možda mi i ne bi bilo tako mučenje da seks nije trajao četrdeset minuta, a on sve vreme bio agresivan. U jednom momentu počela sam i da se gušim od jačine kojom me hvatao za vrat, ali on nije prestajao. Okretao me je po celom krevetu i svakog puta, kada bih ga pogledala u oči, udario bi mi šamar. Tokom seksa me je nazivao ku*vom i pitao me da li mi se sviđa kako je*e. Imao je malu alatku i sve radio da se to ne oseti. Kada se sve završilo i kada sam došla kući, shvatila sam da sam cela u modricama", kaže I. O.

Lizanje sladoleda joj se svidelo
Lizanje sladoleda joj se svidelofoto: Reuter

Ona je zatim otkrila mračnu stranu još jednog fudbalera iz reprezentacije.

Taj dečko oduvek je odavao utisak najsmirenijeg sportiste. On je prvi fudbaler koji je ugovorio viđanje sa mnom u inostranstvu. Stan u kojem sam bila smeštena bio je najluksuzniji koji sam do tada videla. U toku predigre tražio bi od mene da mu ližem stomak i da to radim polako. Posle toga, pitao bi me da uzme moj telefon kako bi me snimao dok ga oralno zadovoljavam. Njegov fetiš je da snima dok je*e i nikada ne bi snimao sebe već samo mene i svoj polni organ", ispričala je prostitutka i dodala da je fudbalera morala da maže sladoledom.

Negde na sredini seksa od mene bi tražio da njegov penis mažem sladoledom i da ga zadovoljavam. To je bio prvi put da sam probala tako nešto. Iako sam prvo bila šokirana, posle mi se svideo njegov fetiš kroz osmeh je zaključila I. O. koja se godinama bavi najstarijim zanatom.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.