HAOS NA ESTRADI: NA ZAPREPAŠTENJE SVIH, SAŠA POPOVIĆ PRIZNAO DA NJEGOVA ĆERKA…
Saša Popović sa ćerkom, Foto: Printscreen

dvostruki standardi

HAOS NA ESTRADI: NA ZAPREPAŠTENJE SVIH, SAŠA POPOVIĆ PRIZNAO DA NJEGOVA ĆERKA…

"Super se mi brinemo o našim pevačima, ali da prolazi kroz sve ovo..."

Objavljeno:

Saša Popović poznat je kao neko ko je za poslednjih deset godina otkrio mnogo mladih i talentovanih pevača, o kojima brine “Grand“ produkcija. Ipak, iako se svi pevači hvale tretmanom kakav imaju u matičnoj kući, direktor otkriva da svoju ćerku nikada ne bi pustio u muzičko takmičenje.

Naime, na snimanju emisije „Zvezde Granda“, Popović je razgovarao sa porodicama kandidata. “Recite mi kako biste vi vaše dete ocenili?“, upitala je gospođa Sašu.

“Pa, naravno sa najvišom ocenom. Ali znate šta, ja moju ćerku nikada ne bih pustio ovde da se takmiči. Super se mi brinemo o našim pevačima, ali da prolazi kroz sve ovo, pa tek onda šta sve sledi. Ne bih joj dozvolio. Vama svaka čast, kao i kandidatima“, rekao je direktor „Granda“.

Podsećanja radi, Popović je pre nekoliko godina takođe rekao da ne bi voleo da ćerka Aleksandra krene njegovim ili maminim stopama i da će se truditi da joj objasni da to nije za nju.

Inače, kako se bliži finale „Zvezda Granda“, počinju nova kola, ali i nova pravila, pa će tako u sedmom krugu žiri deliti ocene za stajling, pevanje i scenski nastup, dok će publika glasanjem izabrati svoje kandidate koje želi da vidi u novom krugu.

BONUS VIDEO: MILOŠ BIKOVIĆ POSLAO TRUBAČE DA ISPRATE RUSKU ZVEZDU! Glumica igrala uz srpske pesme nasred ulice! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Staimanovo.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.