NIŠTA OD RAZVODA, NOVI DETALJI POMIRENJA: Ana provodi dane u Rastinom stanu, ali on samo na jednu stvar NE PRISTAJE
Ana i Rasta na korak do ponovnog zajedničkog života, Foto: Damir Dervišagić

prekrizili krizu

NIŠTA OD RAZVODA, NOVI DETALJI POMIRENJA: Ana provodi dane u Rastinom stanu, ali on samo na jednu stvar NE PRISTAJE

Advokat potvrdio da nisu potpisali papire i pokrenuli brakorazvodnu parnicu

Objavljeno:

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta poslednjih nedelja se učestalo viđaju i pokušavaju da spasu brak koji je upao u krizu. To je potvrdio i njihov pravni zastupnik Borivoje Borović, te prema svemu sudeći "od razvoda nema ništa".

Inače, Rasta je tokom jeseni 2018. godine napustio porodičan dom pevačice Ane Nikolić u kojem su živeli zajedno, a potom su zajednički podneli papire za razvod. Izgleda da su emocije nadvladale i da oni ipak žele da ostanu zajedno.

Rasta i Ana su prevazišli nesuglasice koje su imali ranije
Rasta i Ana su prevazišli nesuglasice koje su imali ranijefoto: Damir Dervišagić

Viđaju se svake nedelje zbog ćerke Tare koja tokom sedmice nekoliko dana boravi kod Raste, dok je veći deo sa Anom. U tim momentima Ana i Rasta vode ozbiljne razgovore i shvataju da je njihov odnos mnogo bolji i da uspevaju da pronađu zajednički jezik. Neke nesuglasice koje su imali ranije sada su prevazišli, ali reper još uvek ne želi da se vrati u dom na Voždovcu gde su nekada živeli zajedno. Smatra da treba da prođe još vremena da sve dođe na svoje, ali za to vreme Ana u njegovom stanu provodi sate, kao što je to činila u doba kada su se zabavljali", objašnjava izvor "Blica" blizak popularnom paru i dodaje:

Kada su posle dve godine odlučili da stave tačku na brak, papire je prvo potpisala Ana koja je odmah otišla kod advokata. Rasta nije želeo da ode kod advokata i da saglasnost za razvod. U prvim momentima to je užasno nerviralo Anu, ali sada shvata da je reagovala ishitreno", zaključuje izvor.

Advokat Borivoje Borović potvrdio da se par ne razvodi
Advokat Borivoje Borović potvrdio da se par ne razvodifoto: Printscreen / Youtube

Pošto se niko od aktera ove priče nije javljao na telefon, ovim povodom se oglasio advokat Borivoje Borović, koji je potvrdio navode.

Za sada se ne razvode, papiri i dalje stoje. Oni nisu došli da potpišu papire i da se pokrene brakorazvodna parnica. Ono što vam ja mogu reći jeste da se Ana i Rasta nisu razveli, a ne znam ni da li će", rekao je Borivoje za "Blic".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.