NAKON ŠTO SU JE ISPLJUVALI ZBOG HALJINE Voditeljka ovog puta obula LAKOVANE CIPELE IZ PAKLA! Tražila da ih zumiraju
Od ove haljine je sve počelo..., Foto: TV Prva prinscreen

KAD U JOVANI PRORADI INAT

NAKON ŠTO SU JE ISPLJUVALI ZBOG HALJINE Voditeljka ovog puta obula LAKOVANE CIPELE IZ PAKLA! Tražila da ih zumiraju

Šou s njom!

Objavljeno:

Nakon javnih prozivki na račun toga što je imala nekoliko modnih gafova u jutarnjem programu, voditeljka Jovana Joksimović se zainatila i rešila da nervira gledaoce.

Naime, lepa supruga Željka Joksimovića pojavila se u lakovanim cipelama kakve su se nosile pre dve decenije i podstakla hejtere na nove prozivke.

Nakon horor haljime, cipele iz pakla...
Nakon horor haljime, cipele iz pakla...foto: Printscreen Dailymotion

Iako je na prve provokacije, koje su usledile kada je obukla haljinu koja se pojedincima kraj malih ekrana nije dopala, odreagovala smireno, kasnije joj je proradio inat. Ona je pokušala da zaustavi lavinu izjavom da njen stil oblačenja ne bi trebalo da bude glavna tema u državi, ali nije uspela. Naprotiv, to je samo izazvalo kontraefekat i negativni komentari na račun njenog izbora garderobe postali su još učestaliji. Tada se Jovana opredelila za radikalniju metodu, ne bi li jednom zasvagda zapušila usta negativnim ljudima. Obula je lakovane cipele iz pakla i čak tražila od kamermana da ih zumiraju i to u više navrata tokom jutarnjeg programa", otkriva jedan od Jovaninih saradnika i dodaje:

Niko nije mogao da veruje da će atraktivna voditeljka na ovakav način krenuti da se obračunava, ali rat koji je objavila tek će posle ovoga da se razbukti", zaključuje izvor za Espreso.co.rs

Ova vest je izmišljena! Razlog? Danas je 1. april, svetski dan šale i pošalice! Oprostićete nam, naravno, na ovoj prvoaprilskoj šali, zadatak nam je bio da vas malo razveselimo u ovom danu koji bi trebalo da nas podseti koliko je humor bitan u životima svih nas. Nadamo se da smo uspeli!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.