MILOJKO JE PRE MILIJANE BIO S NJENOM BABOM: Raskrinkala ga rođaka kao MATOROG PREVARANTA I RAZVRATNIKA!
Milojko Božić i Milijana Bogdanović, Foto: Filip Plavčić

BIZARNO!

MILOJKO JE PRE MILIJANE BIO S NJENOM BABOM: Raskrinkala ga rođaka kao MATOROG PREVARANTA I RAZVRATNIKA!

Televisa Presenta...

Objavljeno: 13:36h

Najpopularniji par u Srbiji, već danima intrigira svojom neobičnom vezom. Kontoverzni par Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) trenutno se nalaze u Parovima, a svi pokušali da se ova veza raskrinka, bili su bezuspešni. Za Espreso.co.rs, međutim priča izvor blizak paru, i porodici Bogdanović, te otkriva kako je ustvari došlo do ove neobične veze, a saznanje do kog smo došli krajnje je šokantno.

foto: Foto/Kurir

"Milojko ovo nikad ne bi ispričao, i ja nisam ni htela da izlazim sa ovime, ali kad vidim Milijanu kako se muči, i kroz šta sve prolazi, odlučila sam da izađem sa istinom. Vreme je da se čuje istina. Ta veza je prevara, a Milojko je jedan matori prevarant i razvratnik" - počinje priču Milijanina rođaka za Espreso i nastavlja:

foto: Printscreen

"Milojko je prvo bio sa Milijaninom babom Milenijom. To nije ova baba koja je pričala već o njihovoj vezi, nego druga. Milenija je umrla Bog da joj dušu prosti, pre neku godinu,a Milojko se tad zakleo da će ostati u porodici, i da van porodice nijednu drugu ženu neće pogledati" - objašnjava Milijanina rođaka za Espreso i dodaje:

"Milenija mu je na samrtničkoj postelji tražila da se zakune da će tako biti. Tražila je da obeća, pre nego što je izdahnula, da neće poljubiti drugu ženu van njene porodice, ali mu je odmah predložila svoju ćerku, tj. Milijaninu majku, pa čak i Milijanu. I pošto se zakleo, Milojko nije imao kud. Prvo je mislio da napadne Milijaninu mamu, al kako je veća verovatnoća da će Milijana da ga nadživi, onda se odlučio za nju. Doduše nije ni on mutav. Kad je već mogao da bira, što da ne izabere mlađe za sebe" - zaključuje rođaka, i otkriva još jednu morbidariju:

foto: Printscreen / Facebook

"Da bi osigurao sebe da će ovog puta umreti on pre svoje drage, Milojko je čak mislio da sačeka da Milijana dobije ćerku, pa da tako bude sa Melanijinom praunukom. Ali realno nema ni on toliko vremena za čekanje, pa je rešio da ipak smuva Milijanu i da sa njom osnuje porodicu" - završava Milijanina rođaka ovu bizarnu priču, a u nekom od nastavaka, čućemo i kako je Milojko postao samom sebi deda do tada...

Ova vest je izmišljena! Razlog? Danas je 1. april, svetski dan šale i pošalice! Oprostićete nam, naravno, na ovoj prvoaprilskoj šali, zadatak nam je bio da vas malo razveselimo u ovom danu koji bi trebalo da nas podseti koliko je humor bitan u životima svih nas. Nadamo se da smo uspeli!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.