ŠABANOVA UDOVICA NA LEKOVIMA: Cela porodica prolazi kroz PAKAO! Stopirana penzija od 2.000 € dok ne stigne UMRLICA!
Sve stopirano zbog procedure, Foto: Sonja Spasić

vezane im ruke

ŠABANOVA UDOVICA NA LEKOVIMA: Cela porodica prolazi kroz PAKAO! Stopirana penzija od 2.000 € dok ne stigne UMRLICA!

Goca pati u svoja četiri zida

Objavljeno: 10:15h

Dok porodica pevača Šabana Šaulića čeka da im nemačko tužilaštvo dostavi umrlicu pokojnog kralja narodne muzike kako bi mogli da tuže Turčina, Šabanova udovica Gordana pati u četiri zida.

Naime, pevačeva porodica rešila je da pokrene privatnu tužbu protiv Turčina Alsina Leventa, koji je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je stradao pevač Šaban Šaulić, kao i njegov prijatelj Mirsad Kerić. Međutim, da bi pokrenuli taj postupak, moraju da dobiju umrlicu Šabana Šaulića.

Juče obeleženo 40 dana od Šabanove smrti
Juče obeleženo 40 dana od Šabanove smrtifoto: Printscreen Kurir tv

Dostava umrlice blokira i penziju koju bi Šabanova udovica trebalo da prima, a koju je on uplaćivao za života. Tužilac u Nemačkoj treba da izda potvrdu o Šabanovoj smrti da bi porodica mogla da obavi sve obaveze koje ih čekaju.

Prvenstveno treba da se reši pitanje naplate osiguranja, a zatim i Šabanova penzija, koja će iznositi oko 2.000 evra. Takođe, porodica ima u planu da podnese privatnu tužbu protiv Leventa, a zasad se raspituju šta njemu sleduje po službenoj dužnosti, a zašta oni mogu po privatnoj tužbi da ga gone.

Šaban je sa klavijaturistom Mirsadom zajedno otišao u smrt
Šaban je sa klavijaturistom Mirsadom zajedno otišao u smrtfoto: PRINTSCREEN INSTAGRAM, WESTFALEN-BLATT.DE, DAMIR DERVIŠAGIĆ

U svakom slučaju, dok ne stigne umrlica, ruke su im vezane.

Pored poteškoća oko papirologije, Šabanova udovica Gordana Šaulić se bori i dalje sa tugom koju oseća nakon što je izgubila voljenog supruga, sa kojim je bila u braku 43 godine. Goca, kako navode njeni bližnji, Šabanovim odlaskom je izgubila i deo sebe jer su bili nerazdvojni dugi niz godina.

Svima je i dalje teško, ali Goci je najteže. Gocin se život vrteo samo oko Šabana. Bila je sa njim od svoje 16. godine. Od trenutka kad se probudi, pa sve dok ne zaspi ona se bavila Šabanom i sad joj sve ovo teško pada. Loše je, pije i dalje lekove za smirenje. Ne spava noću. Mnogo joj je teško jer su njih dvoje bili veoma vezani. Iz kuće ne izlazi jer još nema snage da sa prolaznicima priča o Šabanu. S druge strane, njoj je baš kod kuće tužno jer je kuća podseća na njega. Gde god da se pomeri, sve je podseća na njega, samo o njemu priča. Bila je to velika ljubav, zato je i tuga takva", navodi sagovornik i dodaje:

Goca Šaulić najteže podnosi gubitak
Goca Šaulić najteže podnosi gubitakfoto: Sonja Spasić

Dolaze svi svaki dan Ilda, Sanela, Mihajlo, njihovi partneri, dve-tri bliske drugarice, trude se da je ne ostavljaju mnogo samu.

Podsećamo, juče je navršeno 40 dana od Šabanove smrti, a neutšna porodica i prijatelji došli su na grob kako bi odali pomen pevaču, koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.