PEVAČICA IZ SLOVENIJE ZAPALILA BEOGRAD: Senidah oduševila prisutne u lokalu, a onda odala tajnu O SVOM VELIKOM HITU
Čini se da svaka pesma koju objavi postaje veliki hit, a sada je odala značenje jednog!, Foto: Espreso

SAZNAJEMO!

PEVAČICA IZ SLOVENIJE ZAPALILA BEOGRAD: Senidah oduševila prisutne u lokalu, a onda odala tajnu O SVOM VELIKOM HITU

Čini se da svaka pesma koju objavi postaje veliki hit, a sada je odala značenje jednog!

Objavljeno:

Pevačica Senidah oduševila je sveprisutne na promociji svog albuma prvenca u Beogradu, kada se u jednom lokalu pojavila u izdanju u kakvom do sada nije viđena!

U elegantnoj crnoj haljini i prepoznatljivim crnim naočarima, zvezda je pozirala pred mnogobrojnim fotoreporterima, dok su brojne novinarske ekipe čekale njenu izjavu u susret novom albumu.

Ovakvo interesovanje medija pokazuje da je tokom godinu dana, od izlaska svoje prve solo pesme do danas, Senidah prešla put od internet senzacije do jedne od najvećih muzičkih zvezda u regionu.

foto: Espreso

Pevačica je ekskluzivno za Espreso govororila o svom novom albumu, ali i o svom solo prvencu "Slađana" , i navela da svako ima pravo da njene pesme tumači na svoj način, ali da poruka pesme nikako nije konzumiranje narkotika, kako neki misle.

"Benjamin Krnetić je pisao tekst, a ja sam se šalila da je bio zaljubljen u Slađanu Milošević pa da je za nju napisana pesma, nije, verovatno nije, ali Slađana je bila velika inspiracija. Ne radi se o nečemu drugom, svejedno mi je ako neko misli da je o narkoticima, pa i ako su se pronašli okej, ali nije dobro za njih ako su se pronašli" , našalila se Senidah.

"Nemam omiljenu pesmu na albumu, ne znam, volim ih sve" , dodala je ona.

foto: Espreso

Zvezda je osvojila pažnju javnosti kada se pre nešto više od godinu dana pojavila na domaćoj sceni sa pesmom "Slađana" koja je ubrzo postala veliki hit i u nekoliko dana sakupila više miliona pregleda na Jutjubu.

Od tog trenutka, Senidah nije prestajala da bude na samom vrhu trening liste, a čini se da svaka pesma koju objavi postane veliki hit.

Poreklom iz Slovenije, na promociji albuma takođe je priznala da iako voli Beograd, i često provodi vreme u njemu, njen dom je ipak Ljubljana i raduje se svakom ponovnom vraćaju u svoj rodni grad.

BONUS VIDEO:

GLOSSY LIČNO Milena Ćeranić: Veljko Ražnatović je NAJSEKSEPILNIJI muškarac sa naše javne scene!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.