ZABAVLJALA SE S ARKANOVIM SINOM, A PRE DVE GODINE SE UDALA: Rano je stekla slavu i bržljivo čuva ŽIVOTNU PRIČU...
Pevačica nikada nije mnogo govorila o privatnosti, Foto: Printscreen/Instagram/karolinagocheva

tajanstvena

ZABAVLJALA SE S ARKANOVIM SINOM, A PRE DVE GODINE SE UDALA: Rano je stekla slavu i bržljivo čuva ŽIVOTNU PRIČU...

Potiče iz bogate porodice, a u muzički svet ušla je sa devet godina

Objavljeno:

Popularna makedonska pop pevačica Karolina Gočeva veoma mlada je stekla slavu, udala se pre dve godine, a malo ko zna da se zabavljala sa Mihajlom Ražnatovićem, najstarijim sinom Željka Ražnatovića Arkana.

Makedonska zvezda o svom privatnom životu retko govori pa mediji spekulišu o njenim vezama i ljubavima. Pevačica se 23. septembra 2017. godine udala za šest godina mlađeg slikara Mihaila Korubina.

Kako je u jednom intervjuu kratko ispričala, upoznali su se tokom snimanja naslovnice njenog albuma "Izvor". Sudbonosno "da" izgovorili su u neuobičajenom ambijentu, u jednom od vojnih hangara na aerodromu Petrovec kod Skoplja, specijalno preuređenom za ovu priliku.

Ona se sa njim počela zabavljati otkako je krajem leta te godine raskinula vezu sa mladim skopskim biznismenom Jovanom Panovskim, sa kim je bila u vezi godinu i po dana. Prethodno, četiri godine je bila u vezi sa Aladinom Dinom Balićem, a pre njega kratko se zabavljala i sa Mihajlom Ražnatovićem, sinom Željka Ražnatovića - Arkana. Njemu je u zagrljaj pala nakon raskida sa skopskim kafedžijom Grozdanom.

Memories of Rome❤️ #onthisday #twoyearsago #throwback

A post shared by Karolina Goceva (@karolinagocheva) on

Karolina je u svet muzike ušla sa devet godina kada je u jednoj televizijskoj emisiji otpevala Madoninu pesmu "Like A Prayer". Već naredne godine prijavila se na učešće na "Si-do" festivalu u rodnom Bitolju, na kome je postigla veliki uspeh, a njen pevački talenat nije prošao nezapaženo.

Karolina je 1992. godine, sa dvanaest godina, snimila svoj prvi album na kome je bilo deset tinejdžerskih pesama. Postala je jako poznata u svetu muzike, ali o svom privatnom životu nikada nije želela puno da priča.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.