SKORO SU STALI NA LUDI KAMEN, A SADA SLAVE MLADENCE: Evo šta im je doneo BRAČNI ŽIVOT i kako će provesti PRAZNIK!
Protekle godine javnost je uživala dok je pratila brojne svadbe poznatih ličnosti, Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Dado Đilas

svadbe su ih debelo koštale

SKORO SU STALI NA LUDI KAMEN, A SADA SLAVE MLADENCE: Evo šta im je doneo BRAČNI ŽIVOT i kako će provesti PRAZNIK!

Mladence slave supružnici u prvoj godini braka

Objavljeno:

Protekle godine javnost je uživala dok je pratila brojne svadbe poznatih ličnosti, koji su "sudbonosno da" izgovorili svojim velikim ljubavima u neviđenom luksuzu.

Pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović zavetovali su se prošle godine na večnu ljubav pred Bogom, kao i 900 zvanica. Na svadbenom veselju, Lepa Brena rado se latila mikrofona, kao i mlada koja je izvela svoj veliki hit.

"Hvala što se došli večeras i što ste ulepšali ovo veče. Meni je puno srce, ja ovo veče nikad u životu neću zaboraviti", rekla je tada ona.

foto: Zorana Jevtić

Početkom marta 2019. par se po prvi put ostvario u ulozi roditelja, kada je pevačica rodila sina Aleksandra. Mladence će najcverovatnije provesti u najužem krugu porodice, kao novopečena mama.

Piksijeva ćerka takođe je krunisala svoju ljubav brakom u 2018! Anja Stojković izgovorila je "sudbonosno da" poznatom reli vozaču Ugu Valenteu i pred Bogom u Beogradu. Sveštenik kojih ih venčavao, služio je službu i na engleskom jeziku, s obzirom na to da Ugo ne govori sprski.

foto: Damir Dervišagić

Kao i glamurozno venčanje na Azurnoj obali - i ovo je privuklo veliku pažnju javnosti. Pred Novu godinu, par je radosno obelodanio da će se još jednom ostvariti kao roditelji, kako je Anja tada ušla u već peti mesec trudnoće.

Grčko-spsko svadbeno veselje Suzane Mančić i Simeona Ocomokosa nema koga nije oduševilo. Njena kuma istakla je tada da je sve bilo organizovano savršeno, te da su svi uživali, a posebno mlada.

"Crkveno venčanje je počelo u 19 časova, u crkvi Svete Petke. Suzanu su u crkvu dovele ćerke, a mladoženja ju je sačekao. Izgledalo je prelepo, a Suzana je bila jako emotivna u tom trenutku. Rekla je da neće da plače, a suze su joj tekle niz obraze", navela je ona.

foto: Kurir

Ćerka Zorice Brunclik, koja trenutno željno išekuje prinovu, udala se prošle godine za svog izabranika Miloša Vujanoviću, koji je svojevremeno bio učesnik "Zvezda Granda".

foto: Privatna arhiva

Za tu priliku, Zlata odabrala je bajkovitu belu venčanicu, ali nije se odricala crvene kose. Venčanju su prisustvovali najbliži, a veliko svadbeno veselje očekuje se ove godine. Mladence će zasigurno provesti u krugu najmilijih.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.