SLOBA IPAK MORA NA OPERACIJU KOLENA! STVAR JE OZBILJNIJA NEGO ŠTO JE MISLIO: Zbog komplikacija šalju ga POD NOŽ!
Foto: Printscreen Instagram

tek ga čekaju muke

SLOBA IPAK MORA NA OPERACIJU KOLENA! STVAR JE OZBILJNIJA NEGO ŠTO JE MISLIO: Zbog komplikacija šalju ga POD NOŽ!

Iako je prvo rečeno da je povreda koju je Sloba imao na snimanju svog spota bezazlena, izgleda da je ipak malo ozbiljnije nego što je mislio

Objavljeno: 10:33h

Pevač Sloba Radanović radio je na ekranizaciji svoje numere, a u javnosti je odjeknula informacija da se povredio i završio u bolnici na ušivanju.

Nakon brojnih navoda Sloba Radanović se oglasio pa poručio da je imao peh ali da nije povređen. Međutim, dodao je da je istina da mu predstoji operacija i to kolena.

Slobodan Radanović
Slobodan Radanović foto: Printscreen Youtube

- Povredu kolena vučem odavno, iz sportskih razloga, a skoro sam na treningu obnovio tu istu povredu još više i moraću da operišem koleno. To je cela istina - rekao je pevač za "Pink.rs". Inače, Kija Kockar je objavila brojne izjave Anabele Atijas o Luni i njoj, pa javno poručila: "Hvala lepo. Sada je vreme da sjašete sa mene".

foto: Printscreen, Instagram

Ovu njenu objavu je na društvenim mrežama podelio i sam Radanović, uz oštre reči upućene na račun porodice Đogani: "Bio bi red".

foto: Printscreen Youtube

Međutim, Kiji se ova podrška nije dopala, te je poručila: "Podržao? Pa on je direktan krivac zbog svega što su mi radili od ovih, do njegove porodice i prijatelja, i sam on. Doći će i njegova kompilacija. Mada videli ste ga kao malu bubašvabu na tim snimcima kako ćuti i sluša dok mu pljuju tadašnju ženu. Sad kao podržao haha".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.