DEČAK SA FOTOGRAFIJE BIO JE KRALJ KOMEDIJE: Da li prepoznajete ČUVENOG glumca?Svi smo ga OBOŽAVALI! (FOTO)
Naš legendarni glumac i kralj komedije, Miodrag Petrović Čkalja, Foto: Printscreen/Instagram/svislavnisrpskiglumci

prvi dan škole

DEČAK SA FOTOGRAFIJE BIO JE KRALJ KOMEDIJE: Da li prepoznajete ČUVENOG glumca?Svi smo ga OBOŽAVALI! (FOTO)

Na fotografiji je zabeležen njegov prvi dan škole zbog čega legendarni glumac ni malo nije bio oduševljen

Objavljeno: 11:06h

Naš legendarni glumac i kralj komedije, Miodrag Petrović Čkalja, napustio nas je 20. oktobra 2003. godine, a iza sebe je ostavio neizbirisv trag.

Na fotografiji je zabeležen njegov prvi dan škole zbog čega čuveni glumac ni malo nije bio oduševljen, što možemo zaključiti po njegovom izrazu lica.

foto: Printscreen Youtube

Čovek iz naroda koji je svojim zemljacima podario toliko smeha da će uvek ostati u njihovim sećanjima kao Jare, Gvozden, Mita, Blagoje, Srećko napast, Jovanča Micić.

Pred kraj života se žalio kako ga muči samoća. Napušten od kolega, gledajući kako mu prijatelji jedan po jedan umiru, Čkaljin čuveni osmeh počeo je da bledi. On je dobio nagradu za životno delo "Car Konstantin", a u govoru je rekao ono što smo odavno zaboravili. Dugo je živeo kao da je sahranjen.

"Da sam u Americi, i da sam primio ovako veliku nagradu zahvalio bih se, prvo, svojoj ženi, pa deci, pa tašti, zatim producentu i reditelju. Ali, pošto sam, srećom, u svojoj dragoj zemlji Srbiji, zahvaljujem se, prvo, svom šefu samoposluge što mi, ponekad, odvoji penzionersku kosku, pa komšinici u baraci koja mi ostavi mleko ispod tezge, pa mom poštaru koji mi uvek, na vreme sa zakašnjenjem, donese penziju. Da nije bilo njih, ne bih bio ovde", rekao je glumac 2002. godine na dodeli.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.