JEZIVA ISPOVEST KOMŠIJE KSENIJE PAJČIN: Evo šta se dešavalo samo DAN pre UBISTVA! Sve je slutilo na TRAGEDIJU!
Filip Kapisoda ubio je Kseniju pucajući iz vatrenog oružja, Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

priseća se nemilog događaja

JEZIVA ISPOVEST KOMŠIJE KSENIJE PAJČIN: Evo šta se dešavalo samo DAN pre UBISTVA! Sve je slutilo na TRAGEDIJU!

15. marta 2010. izbila je žestoka svađa između poznatog para

Objavljeno:

Stanar zgrade u kojoj je nekada živela Ksenija Pajčin i devet godina nakon kobnog događaja ne može da zaboravi strašni 16. mart, kada je pevačica izgubila život. Nju je dečko Filip Kapisoda ubio pucajući iz vatrenog oružja, a potom je i izvršio samoubistvo.

"I danas se sećam tih suza, kuknjave, jadne Ljubice koja je zatekla mrtvu ćerku, te nezapamćene tragedije koja je zadesila jednu porodicu, a moje komšije i prijatelje. Dan kada je taj Kapisoda ubio našu predivnu Kseniju...", sa suzama u očima počinje svoju ispovest komšija i prijatelj porodice Pajčin za Pink.rs.

Zatim, prisetio se 15. marta 2010, kada je izbila žestoka svađa između poznatog para.

foto: Kurir

"Sećam se kao da je bilo juče. Moj sin i ja smo bili ispred zgrade kada se sa renta-karom pojavio Filip. Sa njim je bio i onaj Karamela. Bila je opšta frka i svađa. Moj sin je tada video da Kapisoda u kolima ima pištolj! Rekao mi je: 'Tata, hajde da mu uzmemo pištolj', ali sam ga ja sprečio jer su to ipak Crnogorci, nisam želeo da nam sutra neko naudi. Gore u stanu prštalo je sve od svađe, lupali su prozorima, vratima, drali su se! Ksenija je u jednom trenutku otvorila vrata stana, a njen pas Milisav je pobegao kod mene! Sutradan oko 16 časova se desilo ubistvo i samoubistvo. Strašno, šta da vam kažem...", rekao je komšija, kojem Ksenija nedostaje.

On, kako se navodi, često posećuje pevačicin grob, a zatim priča kako je stan u kojem je živela prodat.

"Da, prodali su taj stan. Kupili su neki ljudi koji nisu iz Srbije. Retko ih viđamo. Znam da su ga potpuno renovirali pre nego što su se uselili u njega."

O uzroku tragedije, kao i glasinama da je Ksenija bila trudna, prokomentarisao je kratko rečima:

"Ksenija, koliko znam, nije bila trudna. To mi je i Ljubica rekla nakon obdukcije. Taj Filip je bio iskompleksiran, nesiguran... Ksenija je bila jaka, vesela, prodorna žena", ističe on.

Majku Ljubicu poslednji put je video pre nekoliko meseci. Kako kaže, bila je loše.

foto: Kurir

"Sve se teže i teže nosi sa tugom. Poprilično je smršala i propala. Jako mi je žao, neviđenu tragediju je doživela", zaključio je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.