ŽESTOKI MOMCI SU SE OTIMALI ZA NJU: Devedesetih je HARALA, strahovala da će je UBITI, pa NESTALA! Ovako SAD izgleda
Folk pevačica Lela Andrić koja je devedesetih godina bila na vrhuncu karijere, Foto: Printscreen

žarila i palila

ŽESTOKI MOMCI SU SE OTIMALI ZA NJU: Devedesetih je HARALA, strahovala da će je UBITI, pa NESTALA! Ovako SAD izgleda

Mnogi je pamte i po aktraktivnom izgledu, uvek je isticala svoje duge i zgodne noge noseći mini suknje i šortseve

Objavljeno:

Folk pevačica Lela Andrić koja je devedesetih godina bila na vrhuncu karijere, udala se za kontroverznog biznismena Srđana Adžemovića, a samim tim je bila često u žiži interesovanja.

foto: Printscreen

Naime, Lela se pojavila na estradi kao veoma imućna žena koja je odlučila da se oproba u pevanju, te je snimila hit "Čarobnjakov sin”. Mnogi je pamte i po aktraktivnom izgledu, uvek je isticala svoje duge i zgodne noge noseći mini suknje i šortseve.

U jednom trenutku, imala je tu čast da sarađuje i sa nedavno preminulim kraljem narodne muzike, Šabanom Šaulićem, čiju je pesmu “Tomo, majstore” snimila 1992.

foto: Pritnscreen

Žestoki momci su uzdisali za njom, a ona se ubrzo razvela od svog tadašnjeg supruga koji se takođe nalazio sa one strane zakona.

Kada su joj 2000. godine likvidirali kuma Branislava Lainovića Dugog, a potom i prijatelja Sredoja Šljukića Šljuku, pevačica se uplašila za svoj život, te se odselila iz Srbije.

Summer 2018? #tb

A post shared by Lela Andric (@lela_andric_official) on

"Ubice su jurile moga muža, pa su ubijali koga su stigli. Plašila sam se da će me ubiti na ulici, postaviti bombu ispod auta. Pretnje smrću smo dobijali stalno", rekla je svojevremeno Lela, a ubrzo se i povukla sa javne scene i posvetila se ugostiteljstvu.

Pre nekoliko godina Andrićeva se ponovo našla u centru pažnje, kada je reditelj Emir Kusturica angažovao njenu majku Milojku Milju Andrić da glumi svekrvu Moniki Beluči u njegovom filmu “Na mlečnom putu”.

Zvezda devdesetih šokirala je javnost kada je izjavila da joj je američki predsednik Donald Tramp dugogodišnji komšija.

"Bili smo komšije u Njujorku. Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja. Obožavao je da se druži sa našim ljudima", rekla je folkerka.

Podsetimo, Lela je je decenijama krila da je početkom devedesetih bila u vezi sa Đorđem Božovićem Giškom, jednim od najopasnijih kriminalaca tog vremena.

foto: Facebook/Printscreen/Legende devedesetih

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.