Krenulo je spektakularno: Ako sinoć niste gledali, ovo su svi nastupi iz prve emisije TLZP! (VIDEO)

pobedila nikolina, pardon nikola

Krenulo je spektakularno: Ako sinoć niste gledali, ovo su svi nastupi iz prve emisije TLZP! (VIDEO)

U prvoj emisiji popularnog šou-programa deset takmičara izveli su sjajne imitacije i nagovestili da će i treća sezona biti sjajna
Objavljeno: 11:39h

Treća sezona šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato" počela je sinoć, a niz sjajnih imitacija otvorila je pevačica Katarina Ostojić Kaja. Oduvao! Bojana Barović: Posle ćemo objašnjavati detetu zašto je tata mama (FOTO)

Kaja probila je led zahtevnom koreografijom i pesmom pevačice Pink, "Raise your glass".
Kaja Ostojić sva u modricama! Kako se polomila na snimanju TLZP! Živa sam, to je najbitnije
Nikola Rokvić u ulozi Kaliopi otpevao pesmu "Rođeni". Nikola Rokvić kao Kaliopi pobednik prve emisije TLZP! (VIDEO) imitacija Kaliopi bila veliki izazov.
nastupio je Halid Muslimović koji je imitirao Alena Islamovića.
"Tebi je lako", a potom su se Halidu na bini pridružli vozači motora i usledila je pesma "Motori". Ivana Peters imala je zadatak da imitira Biseru Veletanlić i izvede pesmu "Zlatni dan".
Neša Bridžis koji je imitirao Mitra Mirića.
a sve je iz publike pratio i sam Mirić koji je potom izašao na binu i pridružio se Neši koji je otpevao dve numere "Ne može nam niko ništa" i "Doberman".
Ana Grubin imitirala je legendarnog pevača Dejvida Bouvija u numerama "Space Oddity" i "Heroes", Slavica Ćukteraš imala je zadatak da imitira Vesnu Zmijanac i pesmu "Da budemo noćas zajedno".
Dragan Kadić
Dara Bubamara, iako je dobila jednu od najzahtevnijih koreografija s nastupa svetske pop pevačice Dženifer Lopez "Feel the light" i "Booty",
Bogoljub Mitić Đoša je u ogromnom, originalnom kostimu Verke Serdučke izveo numeru "Dancing lasha tumbai" s Evrovizije iz 2007. godine. Danijel Kajmakoski imitirao je Džibonija, a Kajmakoski je priznao da mu je ova uloga bila teška.
Nikola Rokvić je odneo pobedu u prvoj emisiji treće sezone šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato". Neki kažu da je pokidao, neki da je smešan: Nikola Rokvić kao seksi opatica

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.