GODIŠNJICA SMRTI GAGE NIKOLIĆA: Prošlo je tri godine od ODLASKA VELIKANA! (VIDEO)
Legendarni glumac Dragan Nikolić preminuo je 11.marta 2016. u svjoj 77.godini života, Foto: Beta

LEGENDE ŽIVE večno

GODIŠNJICA SMRTI GAGE NIKOLIĆA: Prošlo je tri godine od ODLASKA VELIKANA! (VIDEO)

U Aleju zaslužnih građana, na Nikolićev grob, došla je nekolicina njegovih prijatelja, kao i par kolega, kako bi obeležili godišnjicu smrt

Objavljeno: 14:57h

Legendarni glumac Dragan Nikolić preminuo je 11.marta 2016. u svjoj 77.godini života. Danas je na Novom groblju održan pomen čuvenom Gagi.

U Aleju zaslužnih građana, na Nikolićev grob, došla je nekolicina njegovih prijatelja, sestričina Milene Dravić, kao i glumci Goran Sultanović, Đurđija Cvetić, Milan Caci Mihailović, Branka Petrić i Milica Mihajlović.

foto: Dragan Kadić

Velikan srpskog glumišta Dragan Nikolić rođen je 20. avgusta 1943. godine u Beogradu. Posle završene osnovne škole upisao je Četrnaestu beogradsku gimnaziju koju nije završio, jer je bio premešten u Ekonomsku školu.

Nakon dve godine provedene u srednjoj školi polagao je i položio prijemni ispit na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju, i tada, kao sedamnestogodišnjak, bio najmlađi student. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Njegova supruga Milena, sa kojom je bio 45 godina u harmoničnom braku, preminula je u oktobru prošle godine, nakon borbe sa teškom bolešću i usamljenošću posle smrti supruga Dragana Gage Nikolića.

Njihova ljubav bila je primer mnogima, jedno druogm se nisu mešali u posaoali je ostalo upamćeno kao zanimljiv detalj da je uz njenu podršku prihvatio, ispostaviće se, svoju legendarnu ulogu u filmu "Ko to tamo peva".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.