JAKO SAM TUŽAN I POGOĐEN   ZBOG DIVNINE PRERANE SMRTI: Ćertić skrhan bolom priča o bliskoj prijateljici!
Njena prerana smrt ostavila ga je u šoku, Foto: Printscreen / Instagram

slomljen

JAKO SAM TUŽAN I POGOĐEN ZBOG DIVNINE PRERANE SMRTI: Ćertić skrhan bolom priča o bliskoj prijateljici!

Divnu sam upoznao davno na jednom TV gostovanju.

Objavljeno:

Uroš Ćertić upoznao je Divnu Karleušu kada je gostovao na jednoj televiziji. Zapratili su se na društvenoj mreži Instagram i započeli lepo druženje. Kako ističe, Divna i on uzajamno su se podržavali. Ona je i te kako cenila njegov rad i bodrila ga, radovala se svakom njegovom uspehu. Ponašala se prema njemu kao da su u srodstvu! Njena prerana smrt ostavila ga je u šoku.

foto: Printscreen / Instagram

- Jako sam tužan i pogođen bio prvo zbog Divnine teške bolesti, a sada zbog prerane smrti. Divnu sam upoznao davno na jednom TV gostovanju. Zapratili smo se međusobno na instagrmau i počeli javno da se podržavamo. Ona je jako cenila moj rad i uvek joj je bilo drago kad dobijem novi angažman u holivudskim projektima. Stalno me je hvalila pred drugima kao odličnog kaskadera koji uz to ima diplomu sa koledža u Kanadi. Ona je cenila prave vrednosti. Ponašala se prema meni kao da mi je tetka, a bila je veoma urbana i uvek sam se radovao druženju sa njom. Jako sam je cenio i voleo. Upoznala je i moju majku - ispričao je kaskader.

foto: Printscreen / Instagram

Tog gostovanja kod Zorane Pavić i te kako se seća. Inače, to je bilo i Divnino poslednje pojavljivanje na televiziji.

- Divna je tada kao i uvek bila preinteligentno duhovita i nasmejana. Spreman da se šali na svoj i tuđi račun. Pravi laf - istakao je on.

Urošu je veoma žao što Divnu nije dugo video, te što je nije posećivao tokom najteže bitke sa kancerom. Ona, naime, to nije dozvoljavala skoro nikome.

foto: Printscreen / Instagram

- Nisam želeo da je uznemiravam iako mi je bilo stalo da znam kako je. Svi njoj bliski znaju da nije htela da se javlja nikome na telefon u zadnjih godinu dana jer nije želela da se jada i mrači druge svojim problemima.

Uroš i Divna dodatno su se zbližili tokom učešća i Velikom bratu. Za nju ima samo reči hvale. Kaže da je ona bila prava dama, obrazovana, odmerena, vrlo elokventna.

foto: Printscreen

- Ona je jedan vitez, hrabra žena. Bila je mnogo talentovana i obrazovana. Slikala je, imala pravo u malom prstu. Bila je kraljica radija svoga vremena i ostala dama čak i kada je trpela udarce. U rijalitiju su je napadali zbog sujete i ljubomore, a ona je na kulturan način umela da svakom uzvrati - seća se on.

Majka Jelene Karleuše bila je mladalačkog duha. Bila je odan prijatelj i uvek je imala veliku želju da pomogne onome kome treba.

foto: Printscreen

- Pre otprilike dve godine smo se sjajno proveli kod Mikija Đuričića u Kupinovu. Ona je bila žena laf, brat kako kažemo za prave drugare. Bili smo jednom zajedno sa društvom na Jeleninom nastupu u kafeu na Novom Beogradu. Divna je došla sa svojom sestrom i bila je lepo raspoložena cele večeri, a po završetku nastupa insistirala je da nas vozi kući na skroz suprotnom kraju grada. Bila je srce od žene.

Divna Karleuša preminula je u svom domu u 61. godini. Ekipa Hitne pomoći koja je pozvana samo je mogla da ustanovi smrt. Iznenadna smrt novinarke mnoge je ostavila u suzama. Mesecima se borila sa opakom bolešću, ali niko nije očekivao da će se stanje naglo pogoršati i dovesti do kobnog ishoda.

Bonus video

PORODICA I PRIJATELJI DOŠLI DA IZJAVE SAUČEŠĆE KARLEUŠI: Jelenin polubrat uz pevačicu u najtežem trenutku!

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.