ONO ŠTO JE OSVANULO NA ŠABANOVOM GROBU TERA SUZE NA OČI: I dalje ne mogu da se pomire sa tim da KRALJA više nema!
Šaban Šaulić tragično je nastradao 17. februara kada se vraćao sa nastupa u Nemačko, Foto: Dragana Udovičić

najveća legenda - nikad prežaljena

ONO ŠTO JE OSVANULO NA ŠABANOVOM GROBU TERA SUZE NA OČI: I dalje ne mogu da se pomire sa tim da KRALJA više nema!

Dve ženske osobe koje su obožavale muziku kralja narodne muzike ostavile su uramljenu poruku žalosti zbog tragične Šabanove sudbine

Objavljeno:

Šaban Šaulić tragično je nastradao 17. februara kada se vraćao sa nastupa u Nemačkoj, na putu do tamošnjeg aerodroma. Porodica i prijatelji su neutešni od tada, a na grobu pevača osvanula je poruka od dve obožavateljke.

Naime, dve ženske osobe koje su obožavale muziku kralja narodne muzike ostavile su uramljenu poruku žalosti zbog tragične Šabanove sudbine.

- Šaban Šaulić, takav pevač jedanput se rađa i jednom se speva ovakav stih. Kralju naš narodnih pesama, najveća legendo vremena svih. Suze su nam pošle, kad tu vest čusmo, gde je onaj boem i ona dobrota? Tako nam je žao, što je život zao, najbolji pevaču iz naših vremena, najveća legendo, nikad prežaljena. Saosećamo sa vašim bolom, draga porodico Šaulić - pisalo je u tužnim stihovima, koju su pevačevi obožavaoci napravili od čuvenih stihova iz njegovih pesama.

foto: Printscreen / Youtube

Šabanovu muziku obožavali su ljudi širom regiona, a njegova veličina kao čoveka ostaće zauvek upamćena po skromnosti i velikom srcu i duši.

Bonus video

MUK U KARLEUŠINOM DOMU! JELENA SPUSTILA ROLETNE, NE IZLAZI IZ KUĆE: Porodica i prijatelji pristižu da izjave saučešće! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.