SPOJIO LEPO I KORISNO: Žika Jakšić pokrenuo novi BIZNIS, a evo o čemu je reč!
Žika Jakšić, Foto: prentscreen/youtube/ Nikad nije kasno

saznajemo

SPOJIO LEPO I KORISNO: Žika Jakšić pokrenuo novi BIZNIS, a evo o čemu je reč!

Zanilmljiv posao!

Objavljeno:

Žika Jakšić, muzički producent „Grand produkcije“, voditelj i tvorac emisije „Nikad nije kasno“, pokrenuo je nedavno još jedan biznis.

Naime, Žika je rešio da spoji lepo i korisno, te je pokrenuo sajt preko kojeg mogu da se upoznaju usamljeni ljudi, a plan mu je da parove koji se upoznaju posredstvom njegovog sajta i venča. Kako kaže, ne mora da kumuje toj zajednici, ali bi ga zadovoljila uloga starog svata.

Jakšić je nedavno priznao da želi da bude provodadžija, u nadi da će spojiti i zbližiti dobre i usamljene ljude. Kako je istakao, postoji veliki broj osoba koje traže svoju srodnu dušu, ali im ne polazi za rukom da je nađu, pa je ulogu onlajn provodadžije preuzeo na sebe.

- Stalno sam u emisijama u kojima sam gostovao otvarao konkurs za udaju i ženidbu, a sada sam smislio drugu stvar. Pokrenuo sam sajt koji će služiti svim usamljenim ljudima širom sveta da se prijave i nađu srodne duše. Na svakoj svadbi koja se desi ne moram da budem kum, ali mogu da budem stari svat. Ako treba, napravićemo i novu emisiju samo za to - rekao je Žika i dodao da je ovo ozbiljan projekat koji pomaže ljudima širom sveta da se zbliže.

Inače, Žika Jakšić bio je u braku dva puta, ali kako kaže, više ne planira da se ženi. Nedavno je u svojoj emisiji „Nikad nije kasno“ izjavio kako obe svoje bivše žene i dalje voli.

- Nisam imao mnogo žena, ali sam se dva puta ženio. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad sve saberem, ne mogu da kažem da sam bio sa mnogo žena. Njih pet su ostavile trag u mom srcu i sve ih mnogo volim, poštujem i cenim. I zato želim da se zahvalim Dajani koja vodi računa o našem sinu Dušanu i Snežani koja brine o mom starijem sinu Andriji - rekao je svojevremeno Žika provodadžija.

Bonus video

U SUSRET FINALU, DŽENAN SE OBRATIO FANOVIMA: Pevač se zahvalio svima koji su uz njega (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.