ŠTA SE U STVARI DEŠAVALO NA ŽURCI U ZADRUZI: Jelena Kostov otkriva detalje koji su svima promakli!
Sinoć je u Zadruzi bila žurka, Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

ŠTA SE U STVARI DEŠAVALO NA ŽURCI U ZADRUZI: Jelena Kostov otkriva detalje koji su svima promakli!

Sve je imala prilike da proveri i uživo

Objavljeno: 12:55h

Popularna pevačica Jelena Kostov sinoć je bila gošća na žurki u rijalitiju "Zadruga". Nakon druženja sa zvezdama popularnog šoua, ona je ekskluzivno za portal Espreso.co.rs otkrila kakve utiske je pokupila na imanju u Šimanovcima. "Bila je odlična žurka. Drago mi je što su mnogi zadrugari prilazili i igrali sve vreme i da su bili veseli i mnogi su se zahvaljivali na atmosferi kakvu smo napravili" - rekla je Jelena za naš portal.

foto: Printscreen

Na početku žurke, došlo je do incidenta između Zerine Hećo i Vlade Todorovića. Starletu je plesač gurnuo od sebe i odbio je javno, ne želeći da sa njom razmenjuje nežnosti, što je nju povredilo. Zanimalo nas je da li je i gošća na žurki primetila šta se tu tačno desilo. "Na početku, Zerina je bila najveselija i očekivala sam da će takva da ostane do kraja. Nisam primetila da su Vlada i ona imali problem, ali iznenadilo me je da je odjednom nestala i da se posle nije vraćala" - navela je Jelena.

foto: Printscreen

Luna Đogani je Jelenina komšinica. Njih dve žive u istoj zgradi. Zamolili smo pevačicu da prokomentariše sadašnju Lunu u drugoj sezoni u odnosu na onu koju je imala prilike da gleda na žurkama u prvoj sezoni.

"Ova i prethodna sezona ne mogu da se porede. Sada je Luna jedna potpuno drugačija osoba. Sada je mnogo smirenija i opuštenija. Sada je mnogo bolja. Na kraju razgovora, interesovalo nas je ko su zadrugari koji su na pevačicu ostavili poseban utisak.

"Sanja i Matora su mi pozitivno iznenađenje. Njih dve su mi krajnje simpatične. Ne znam da li je to zaista tako, ali deluje mi da postoji jaka ljubav između njih dve. Svakako super su mi bili Ša, Luna, Savo i ekipa koja je igrala i doprinela da žurka bude odlična. Što se tiče zadrugara koji nisu prišli da me pozdrave, njih ni ne želim da komentarišem i pominjem. Ja sam gošća i kulturno mi bili da oni priđu i da se pozdrave, ali očigledno ne razmišljamo svi na isti način" - rekla je Jelena na kraju.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.