PONEKAD POŽELIM DA TE POZOVEM ALI ZNAM DA NEĆEŠ BITI TAMO: Ovako samo ćerka može da pati TUGA ZA ŠABANOM NE JENJAVA
Ilda Šaulić, Foto: Nemanja Nikolić

TUGA

PONEKAD POŽELIM DA TE POZOVEM ALI ZNAM DA NEĆEŠ BITI TAMO: Ovako samo ćerka može da pati TUGA ZA ŠABANOM NE JENJAVA

Pevačica Mina Kostić posvetila je posebne stihove Šabanovoj ćerki. I sama je ostala bez oca, i zna kroz šta sada Ilda Šaulić prolazi

Objavljeno: 16:05h

Mina Kostić srušila se na kolena na sahrani pevača Šabana Šaulića, koji je preminuo 17. februara u jezivoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

foto: Vladimir Sporčić

Kada je pala, nije bila u stanju nijednu da izusti. Držala je ruku preko očiju i plaka, malaksala od bola.

MIna Kostić
MIna Kostić foto: Filip Plavčić

Samo nekoliko dana nakon sahrane, putem društvenih mreža otkrila je da misli na Šabanovu ćerku Ildu. Kao neko ko je i sam ostao bez oca, posvetila joj je baladu Kristine Agilere pa napomenula da ćerke za svojim očevima i te kako pate:

foto: Printscreen

"Čini mi se kao da sam juče videla tvoje lice Rekao si mi koliko si ponosan bio, ali ja sam otišla Da sam samo znala ono što danas znam...

Držala bih te u mom naručju Oterala bih bol Zahvalila za sve što si učinio za mene Oprostila ti svaku grešku Ne postoji ono što ne bih uradila Samo da ponovo čujem tvoj glas Ponekad poželim da te pozovem Ali znam da nećeš biti tamo"..., reči su čuvene pesme Kristine Agilere, koje je MIna posvetila Ildi i Šabanu, a za koje je rekla kako neodoljivo podsećaju upravo na njihov odnos.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.