ŠABAN GOCI OSTAVIO 9.600 EVRA MESEČNO: Primaće DVE PENZIJE i SAV NOVAC od pesama! ZBRINUO UDOVICU!
Gordana i Šaban Šaulić, Foto: Damir Dervišagić

I mrtav brine o ženi!

ŠABAN GOCI OSTAVIO 9.600 EVRA MESEČNO: Primaće DVE PENZIJE i SAV NOVAC od pesama! ZBRINUO UDOVICU!

Iako ju je za života obezbedio, ONA BI DALA SVE da može DA GA VRATI!

Objavljeno:

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić pobrinuo se da njegovoj udovici Gordani ne fali novca ni nakon njegove smrti pa će mesečno dobijati čak 9.600 evra, otkriva izvor blizak Šaulićima.

Šaban svojoj Goci sve ostavio
Šaban svojoj Goci sve ostaviofoto: Dragan Kadić

Naime, ona naslediti obe Šabanove penzije, i srpsku, i austrijsku,koje ukupno iznose oko 3.000 evra. Osim toga, nastaviće da prima novac koji je pevač dobijao od svojih pesama, što na godišnjem nivou iznosi oko 80.000 evra, odnosno 6.600 evra mesečno.

Šaulići su godinama redovno plaćali poreze i doprinose i Šaban je dobio veliku penziju. Njegova srpska penzija, koju će Goca naslediti iznosi mesečno oko 1.000 evra. Pošto je on bio i državljanin Austrije, ima i tamošnju penziju u iznosu od oko 2.000 evra mesečno. Sve će to ostati Goci, međutim, taj novac nije sve što joj ostaje na raspolaganju", otkriva izvor blizak Šaulićima i dodaje:

Još za života Šale je svojoj Goci prepisao autorska i izvođačka prava na njegove pesme. Ona će godišnje za autorska prava dobijati oko 20.000 evra, dok će na konto izvođačkih zaraditi oko 10.000 evra. Ipak, od pregleda na Jutjubu će najviše profitirati. Svi Šabanovi hitovi godišnje imaju oko 250 miliona pregleda, što je u novcu oko 50.000 evra godišnje.

Gordana Šaulić ucveljena
Gordana Šaulić ucveljenafoto: Kurir

Iako ju je za života obezbedio, Gordani u ovom momentu nije ni do čega.

Sve bogatstvo, stanove, kuće, ušteđevinu, dala bi da samo još jednom može da vidi svog supruga. Ona se udala za Šabana kada je imala 16 godina, proveli su u braku 43 godine... Bila je ubeđena da će zajedno trošiti novac koji su stekli, da će ostariti zajedno...", završava svoju priču porodični prijatelj Šaulića.

Bonus video

OVO JE POSLEDNJI SNIMAK ŠABANA ŠAULIĆA, TRI SATA PRED SMRT: Posle ovih pesama otišao je u smrt (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.