ILDINA OBJAVA NA INSTAGRAMU ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA: Samo par dana pre OČEVE SMRT ona je napisala ovo! (FOTO)
Ilda Šaulić bila je veoma vezana za oca Šabana, Foto: Ana Paunković

sada je neutešna

ILDINA OBJAVA NA INSTAGRAMU ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA: Samo par dana pre OČEVE SMRT ona je napisala ovo! (FOTO)

Nije ni slutila da će njenu porodicu zadesiti velika tragedija

Objavljeno:

U nedelju rano ujutru, kralj narodne muzike, Šaban Šaulić, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Nemačkoj. Vozač pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole se zakucao u automobil u kojem su bili Šaban i njegovi saradnici.

foto: Printscreen Youtube

Šaban je iza sebe ostavio porodicu koja i dalje ne može da se oporavi od šoka i dođe sebi. Danima su neutešni i jedni drugima su velika podrška. Sem porodice Šaban je iza sebe ostavio i brojne prijatelje kao i bogatu karijeru. A region i dalje ne može da se oporavi od tragične nesreće.

Šabanova naslednica i mezimica, pevačica Ilda Šaulić, samo četiri dana pre stravične nesreće, na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram pozvala je svoje pratioce da uživaju u njenom nastupu koji je bio zakazan za 8. mart baš u Nemačkoj, u zemlji u kojoj je nastradao njen otac.

- Drage moje dame, 8. marta družimo se u Hamburgu da na najlepši način proslavimo naš praznik. Voli vas Ilda - napisala je pevačica.

foto: Ana Paunković

Nakon ovoga Ilda se nije oglašavala na društvenim mrežama, a u međuvremenu je njenu porodicu zadesila velika nesreća. Pevačicu su mediji proteklih dana fotografisali ispred porodičnog doma na Dedinju, a tom prilikom bila je bleda, bez šminke, neutešna i skrhana bolom.

Bonus video

CECA NA SASLIŠANJU U VIŠEM SUDU! KARLEUŠA JOJ OPET NE SME NA OČI: Ražnatovićeva na vreme stigla u sud, od JK ni danas ni traga ni glasa!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.