DECO, STAVITE MU KAČKET NA GLAVU I PARE U RUKE! Goca Šaulić ZADUŽILA naslednike da ispune POSLEDNJU ŠABANOVU ŽELJU
Gordana Šaulić, udovica kralja folka Šabana Šaulića i dalje je u šoku zbog tragedije, Foto: Vladimir Šporčić, Nemanja Nikolić

jezivo

DECO, STAVITE MU KAČKET NA GLAVU I PARE U RUKE! Goca Šaulić ZADUŽILA naslednike da ispune POSLEDNJU ŠABANOVU ŽELJU

Iako je u veoma teškom stanju, Goca dostojanstveno prima sve one koji dolaze da joj pruže utehu u najtežem životnom trenutku

Objavljeno:

Gordana Šaulić, udovica kralja folka Šabana Šaulića, s kojom je proveo 43 godine u braku, u svom domu u Beogradu svakodnevno prima saučešća, ali je i u stalnom kontaktu sa ćerkom i sinom.

Iako je u veoma teškom stanju, ona dostojanstveno prima sve one koji dolaze da joj pruže utehu u najtežem životnom trenutku.

foto: Damir Dervišagić

- Nema više mog Šabana! Šta ću ja sama u ovom belom dvoru bez njega? - zapomagala je Goca pred prijateljima koji nisu mogli da zadrže suze.

Dva dana nakon što je u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj izgubio život Šaban Šaulić, njegova deca Sanela i Mihajlo videla su očevo telo.

foto: Damir Dervišagić

Kako saznajemo, Goca je svojoj deci poručila da Šabanu stave ono bez čega nije mogao da živi:

foto: Marina Lopičić

- Deco, stavite ocu kačket na glavu i pare u ruke, tako će biti srećan...

- Šaban je uvek govorio svojoj porodici: ''Ako umrem, sahranite me sa kačketom na glavi''. Voleo je da nosi kačkete i to mu je bila velika želja. Goca i njegova deca smatraju da treba da mu ispune tu želju i on će biti ispraćen na večni počinak sa kačketom na glavi. Oni znaju koliko mu je to značilo - otkriva za Pink.rs dobro obavešteni izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.