NEBESKI ANĐELI SU REŠILI DA IPAK SNIME DUET: Ove reči Sinanove ćerke SLAMAJU SRCE!
Sinan Sakić i Šaban Šaulić trebali su da snime duet, Foto: Dragana Udovičić

emotivno

NEBESKI ANĐELI SU REŠILI DA IPAK SNIME DUET: Ove reči Sinanove ćerke SLAMAJU SRCE!

Nakon vesti da je legendarni pevač preminuo, mnogobrojne kolege i prijatelji oprostili su se od njega emotivnim porukama

Objavljeno:

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj kada se vraćao sa nastupa.

Nakon vesti da je legendarni pevač preminuo, mnogobrojne kolege i prijatelji oprostili su se od njega emotivnim porukama.

foto: Dragan Kadić

Ovim tužnim povom oglasila se i ćerka pokojnog Sinana Sakića, koji je bio veoma blizak sa Šabanom, čak su trebali da snime duet.

- Nebeski anđeli su rešili da se taj duet ipak snimi. Dve legende na istoj bini. Zamoliću te samo jedno, zagrli mog tatu za mene. Počivaj u miru, dobri moj. Neka ti Alah podari najlepši dženat, a porodici podari sabur. Voli te tvoja crna mala garava - napisala je Sinanova ćerka Đulkica.

foto: Printskrin/Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Nakon smrti Sinana Sakića, kralj narodne muzike se od njega oprostio potresnim rečima i otkrio njihove poslovne planove:

Poslednji put kada smo se videli pričali smo o zajedničkoj pesmi koju sam napisao za nas... Tu pesmu nećemo nikada otpevati, ali ti si nam ostavio mnogo pesama po kojima će te pamtiti i kada nikoga od nas ne bude bilo! Zbogom, brate, prijatelju, široka duso i veliki umetniče... - napisao je tada Šaulić.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.