MILJANA POTPUNO RASKRINKALA DAVIDA: Dečko plače zbog rijalitija, spreman je na sve! (VIDEO)
Provaljuje koga stigne: Miljana Kulić, Foto: printscreen

provalila ga

MILJANA POTPUNO RASKRINKALA DAVIDA: Dečko plače zbog rijalitija, spreman je na sve! (VIDEO)

Nije ga ni malo štedela!

Objavljeno:

Miljana Kulić se ubacila u sinoćnu raspravu tokom pitanja gledalaca kada je tema bio navodni flert između Davida Dragojevića i Stanije Dobrojević tokom žurke.

Dečko koji je glumio da je izgubio dete, dečko koji je zarad rijalitija spreman apsolutno na sve. Kada je otišla Aleksandra, plakao je ceo dan za njom, onda se smuvao sa Anom, video je da nema šta da traži ovde. Video je da je kao nesnađeno govedo među ovim ljudima ovde i onda šta da uradi – rekla je Miljana. Ona tvrdi da David nije iskren prema Ani i da sve radi zbog rijalitija. – Dečko radi sve zarad rijalitija. Dečko koji zbog rijalitija plače, kao navodno je izgubio dete, to je jedno govno koje je spremno na sve. Ovde hvata na patetitiku, plače za bratom – podsetila je Kulićeva i dodala da on sa bratom ne priča zato što mu nije hteo da mu da jednu „kockicu“ zemlje - rekla je Miljana.

Inače, pomenuta "kockica" je zapravo plac u Veterniku koji je Dejan Dragojević, Davidov brat, tražio za sebe da tamo sagradi kuću za svoju suprugu Dalilu Dragojević i sebe, ali taj plac nije dobio jer je bio namenjen za Davida. Inače, Miljanine reči u vezi sa Dejanom, potvrdila je i Ljuba Pantović, koja je rekla da Miljana govori istinu. Pogledajte šta je Miljana još rekla!

BONUS VIDEO:

MILJANA POSLE NERVNOG SLOMA PRAVI ZOLI PAKAO OD ŽIVOTA! Ponižena zaplakala, pa mu napisala pismo: Ono što mu je poručila će ga UNAKAZITI!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.