BILA JE U ZVEZDAMA GRANDA, PA SE ODREKLA PREZIMENA, MENJA IMIDŽ, PROBIJA GRANICE, A SADA PORUČUJE: Slikaću se gola!
Zvezdana Stevanović, Foto: Printscreen

Spremna na sve!

BILA JE U ZVEZDAMA GRANDA, PA SE ODREKLA PREZIMENA, MENJA IMIDŽ, PROBIJA GRANICE, A SADA PORUČUJE: Slikaću se gola!

Pevačica ne bira način da opstane na estradi!

Objavljeno:

Pevačica Zvezdana Stevanović spremna je na sve kako bi opstala na estradnoj sceni, pa i da se skine gola!

- Ne bi mi bio problem da se fotografišem gola, ali samo u slučaju da se sve odradi profesionalno i na kraju lepo upakuje - priznala je jednom prilikom mlada Grandova zvezda.

Inače, Zvezdana je privukla ogromnu pažnju publike u "Zvezdama Granda'' često menjajući stil i izgled, s namerom da ne dosadi publici. Početkom protekle godine, priznala je da se "odrekla" svog prezimena, jer ne postoji domaća zvezda koja nosi ime poput njenog.

- Ne sviđa mi se moje prezime. Tata će me ubiti, ako ovo gleda - izjavila je ona Grand onlajnu, a zatim se uozbiljila, pa dodala:

- U Grandu, ali i uopšte na našoj sceni, nema nijedna pevačica koja se zove Zvezdana. Ja sam jedina, tako da nema potrebe za prezimenom. Iskreno, dovoljno je Zvezdana", zaključila je pevačica kojoj uz ime na Instagramu umesto prezimena piše Barbika.

Trenutno ofarbana u neon zelenu boju, prestala je da liči na Lejdi Gagu, ali zato "vuče" na Niki Minaž. Zvezdana na svakom koraku mami poglede svojim urbanim stajlingom i neobičnom bojom kose.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Bonus video

PREVIŠE SAM LEPA DA BIH OSTALA SAMO NA JEDNOM BRAKU! Kija ne odustaje od ljubavi: U jednoj venčanici je Slobi rekla DA, a u ovoj planira DRUGU SVADBU! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.