DUŠKO SPAKOVAO KOFERE I OTIŠAO U AUSTRALIJU: Karleušu ostavio SAMU sa ćerkama, a evo šta je RAZLOG! (FOTO)
Duško Tošić otputovao je u Australiju, Foto: Instagram, Sonja Spasić

leti prvom klasom

DUŠKO SPAKOVAO KOFERE I OTIŠAO U AUSTRALIJU: Karleušu ostavio SAMU sa ćerkama, a evo šta je RAZLOG! (FOTO)

Očigledno je da je bračni par konačno rešio sve nesuglasice, ako je sudeći po fotkama nastalim iz Dubaija

Objavljeno:

Nakon višednevnog odmora u Dubaiju sa suprugom Jelenom Karleušom i ćerkama Atinom i Nikom, Duško Tošić otputovao je u Australiju. Iako je ostala sama, pevačica je produžila letovanje i sa naslednicama ostala u Emiratima da uživa.

foto: Instagram

Očigledno je da je bračni par konačno rešio sve nesuglasice, ako je sudeći po fotkama nastalim iz Dubaija. Jelena i Duško su zajedničko vreme koristili da uživaju sa ćerkama, prijateljima, ali i da se osame i ponovo zbliže. I pevačica i fudbaler su često objavljivali zajedničke fotke na kojima se grle, drže za ruke i večeraju zajedno, što je izuzetno obradovalo Jelenine fanove.

foto: Printscreen Instagram

Ipak, Duško je posle svega pet dana provedenih uz Emiratima morao da se vrati poslovnim obavezama. Fudbaler je juče ujutru otputovao u Australiju, gde sa svojim fudbalskim klubom Guangdžou ima pripreme. On se pohvalio da u Sidnej leti prvom klasom, pa je slikao unutrašnjost aviona.

foto: Printscreen

S druge strane, Jelena je nastavila da se zabavlja sa ćerkama, pa se snimala dok roni u bazenu sa starijom ćerkom Atinom, a potom je fotkala nju i njenu mlađu sestru Niku kako piju bezalkoholne koktele u bazenu. Karleuša se pohvalila i kako uživa u sunčanju na obali mora, pa je snimala malo atmosfere sa plaže.

Podsetimo, JK je već mesec dana u centru skandala zbog navodne afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom. Iako su svi bili ubeđeni da će to uticati na njen brak sa Duškom, Jelena je pokazala da su njih dvoje u boljim odnosima nego ikada.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.