DVA PUTA POKUŠALA DA SE UBIJE ZBOG DEČKA, PA SE KONAČNO UDALA: Pevačica na svojoj svadbi završila POD STOLOM!
Foto: Printscreen

ŠTA TI JE SUDBINA

DVA PUTA POKUŠALA DA SE UBIJE ZBOG DEČKA, PA SE KONAČNO UDALA: Pevačica na svojoj svadbi završila POD STOLOM!

Važila je za nekoga ko nema sreće u ljubavi, a sada čini se nema srećnije žene od nje

Objavljeno:

Pevačica i glumica Milica Majstorović, stala je u nedelju na ludi kamen. Ona je sudbonosno "da", rekla svom izabraniku, malo pošto su se verili.

foto: Printscreen

Naime, Milicu je dečko nedavno zaprosio, što je ona ovekovečila fotografijom, a ovim romantičnim događajem pohvalila se i na instagramu.

foto: Printscreen

Milica je osim građanskog imala i crkveno venčanje, a da je svadba protekla više nego veselo, kao i da je ona blistala u beloj venčanici svedoče fotografije koje je objavila na svoj stori na ovoj društvenoj mreži. Osim što se odlično zabavila, Milica je u jednom trenutku i sama uzela mikrofon pa zapevala, što su svi dočekali sa oduševljenjem.

foto: Printscreen

Iako uzbuđena i u zanosu zbog svog divnog dana, lepa pevačica našla je vremena i za najmlađe goste, tako je sa jednim od njih završila pod stolom.

foto: Printscreen

"Verkić i ja se krijemo između stolova i cepamo tortu. Najslađi deo dana. Mužu izvini" - napisala je ona u komentaru pored fotografije na kojoj sa jednom devojčicom sedi na podu, dok malenu gošću hrani tortom.

foto: Printscreen

Milica Majstorović danas ima 30 godina, a stekla je popularnost u muzičkom rijalitiju „Operacija trijumf“.

foto: Printscreen

Nakon toga neslavno prošla kao solista, a onda je obeležena kao devojka koja je zbog depresije usled neuspeha u karijeri i ljubavnom životu pokušala da okonča život kombinacijom lekova i alkohola, kao i drogom, danas živi potpuno drugi život. Milica se uspešno oporavila od svih padova i vratila u rodni grad, Kragujevac. Ona je pevanje i estradu, ostavila po strani, a čini se da nikada nije bila srećnija nego sada.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.