Otkrivena velika Brenina tajna iz prošlosti! Ofirao je prijatelj!

breno, šta ćeš sad?

Otkrivena velika Brenina tajna iz prošlosti! Ofirao je prijatelj!

Sarajevski novinar i urednik Ekrem Milić podelio je sa svojim prijateljima na Fejsbuku zanimljiva sećanja vezana za Lepu Brenu
Objavljeno: 17:32h

Poznati sarajevski novinar i urednik Ekrem Milić vrlo često sa svojim Fejsbuk prijateljima deli zanimljive anegdote i sećanja iz prošlosti. Poznato je da se Milić družio sa najvećim imenima jugoslovenske estrade te iz tih drugovanja nosi krajnje vredne informacije koje javnosti često nisu poznate. Evo šta je svojevremeno podelio sa svojim prijateljima, a tiče se Lepe Brene. Zuhra, Gazmen, Behljulj, Lepava, Razija... Da, ovo su prava imena srpskih estradnih zvezda!

- Slučaj kada je pretukla nekog principijelnog Bišćanina, jer im se isprečio na putu. To je bilo vreme kada sam imao pravo da sa njom ekskluzivno razgovaram. Bilo je i nekih lepih druženja, šnicli koje mi je napravila u Novom Sadu (umalo nisam povratio). Tada nije govorila sa svojim bratom Farukom, komšija joj bio Miloš Bojanić, pretnja Vesna Zmijanac, a u ljubavnom životu – ništa posebno. Onaj ko joj se svidi – njen je! Šta rade kad su sami? Aleksandra Prijović otkrila intimne detalje veze sa Filipom Živojinovićem!
Brena nije bila štediša u tom pogledu, ali jeste bila i ostala škrtica u novčaniku. Sećam se u Švicarskoj kod Ese Samardžića imala je novogodišnji honorar 40.000 franaka, a ja kao voditelj 500 franaka. Kupila je ćilim na rasprodaji za 300 franaka i uprtila ga po St Galenu do hotelske sobe, mojoj ćerki je kupila neku igračku za 5 franaka i napisala "Svome kumčetu od Brene" - napisao je Milić. (Espreso.co.rs/ ekskluziva.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.