MARINA TUCAKOVIĆ TUŽILA LUKASA ZBOG 100.000€: Njegov odgovor ZAPREPASTIO!
Marina Tucaković i Aca Lukas u svađi zbog duga, Foto: Printscreen

PUKLO PRIJATELJSTVO

MARINA TUCAKOVIĆ TUŽILA LUKASA ZBOG 100.000€: Njegov odgovor ZAPREPASTIO!

Marinu znam godinama i prijatelji smo bili.

Objavljeno: 15:19h

Tekstopisci Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar Radulović Futa su tužili pevača Acu Lukasa zbog dugova od 100.000€ koje nije isplatio.

Izvršitelji su zakucali na vrata da mu plene imovinu, a u celoj priči najgore je prošla Sonja Vuksanović, njegova bivša žena, jer je Aca još prijavljen na adresi na kojoj ona živi, pa je pevač rešio da se oglasi na ovu temu.

foto: Sonja Spasić

"Marinu znam godinama i prijatelji smo bili. Evo, ona mi je čak radila i poslednju pesmu. Čak smo se i čuli nedavno, i to je deo koji se tiče prijateljstva, a što se tiče neprijateljske strane ne bih znao šta da vam kažem. Mi smo dugo sarađivali na obostrano zadovoljstvo i korist. Ko je tu više profitirao ne znam i ne bih ulazio u to", rekao je Aca Lukas, međutim ovde se nije zaustavio.

foto: Printskrin: TV Prva

"Nikome ništa nisam uzeo ni ukrao. I oni koji su mi dali novac, vratio sam im i vraćam im. Dakle, svakome. Lukas nikom dužan nije ostao. A što se tiče izvršitelja, samo neka rade svoj posao i neka plene šta god hoće. Baš me zanima šta će sve da uzmu", naveo je pevač.

Bonus video

PORNO AFERA JE TRESLA BALKAN, A SAD REGION GORI: Karleuša posle spektakularnog nastupa odlučila da pošalje jasnu poruku! MREŽE EKSPLODIRALE

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.