ZAKAČILA ME JE, A JA SAM JE ŠUTNULA: Ove dve pevačice ne pričaju već 10 godina, a POTUKLE SU SE zbog muškarca!
Tuča Mine i Indi je jedna od najpoznatijih na estradi, Foto: Stefan Jokić, Vladimir Sporčić

NISU ORPOSTILE JEDNA DRUGOJ

ZAKAČILA ME JE, A JA SAM JE ŠUTNULA: Ove dve pevačice ne pričaju već 10 godina, a POTUKLE SU SE zbog muškarca!

Pevačice su se čupale, šutirale i gurale, a pripadnici obezbeđenja su ih jedva razdvojili

Objavljeno:

Folk pevačice Indira Aradinović Indi i Mina Kostić potukle su se na probi jednog muzičkog festivala 2008. godine, klada je Kostićeva želela da sa svojom suparnicom raščisti račune.

foto: Sonja Spasić

Mina je želela da razgovara sa Indi o svom bivšem mužu Tiki, koji je u tom trenutku bio u emotivnoj vezi sa Indi, pa je zbog toga došlo do sukoba. Pevačice su se čupale, šutirale i gurale, a pripadnici obezbeđenja su ih jedva razdvojili.

foto: Dragana Udovičić

- Indi mi je tada prišla i rekla da imam dobru pesmu, nakon čega sam joj ja rekla da se skloni i ostavi me na miru. Onda je ustala, zakačila me ramenom, nakon čega sam je šutnula. Tada smo počele da se tučemo, pa je Indirin rođak Đole Đogani došao da nas razdvoji. U afektu sam rekla da ću ih sve pobiti. Ne razumem šta je ona morala da mi prilazi i ‘čačka me’, jer tri godine je prošlo od mog razvoda sa 'onim žutim' kada se ona smuvala sa njim. On mi je uništio život! Koštao me je kuće, auta i nerava. Ona ima problem u glavi i pri tom je polupevačica - pričala je Mina u jednom rijalitiju kasnije.

Bonus video

KARLEUŠA KRIŠOM STIGLA U SRBIJU, KRILA SE I BEZ REČI OTIŠLA NA SNIMANJE ZG: Jelena se prvi put oglasila kako je stigla iz KINE i poslala jasnu PORUKU

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.