DUŠKO IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD: Sada je poželjni MILIONER i izgleda BRUTALNO! (FOTO)
Duško Tošić i Jelena Karleuša, Foto: Damir Dervišagić

IZGLEDA TOP!

DUŠKO IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD: Sada je poželjni MILIONER i izgleda BRUTALNO! (FOTO)

Eksplicitni materijal obišao je internet, više puta, a na njemu pevačica u zanosu masturbira pred nekim ko nije njen suprug

Objavljeno:

Jelena Karleuša umalo je prokockala brak zbog navodne afere sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Eksplicitni materijal obišao je internet, više puta, a na njemu pevačica u zanosu masturbira pred nekim ko nije njen suprug. Sa druge strane, Duško je oduvek važio za vrednog i marljivog sportistu, pa se iz siromašne porodice gde, kako se pisalo, nisu imali ni televizor, našao među nekoliko najbogatijih u regionu.

Tošić je rešio da se spase skandala ćutanjem, pa se tako danima nije oglašavao ni putem medija, ni preko svog profila. A kada je i bio upitan za komentar, samo je elegantno ljude uputio da sve što ih interesuje, pitaju njegovog kolegu Vranješa, glavnog aktera seks afere.

Kada se, čini se, stvar malo stišala, i Jelena vratila svojim poslovnim obavezama, i Duško je rešio da se pojavi opet na mreži, pa je tako osvanula nova fotka.

Prozvali su ga milionerom iz blata, a po svemu sudeći, Tošić je milioner sa stilom. Pored svega što ga je snašlo, on je nabacio osmeh na lice, i izgleda jako poželjno.

Duško Tošić
Duško Tošić foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Bonus video

Jelena Karleuša napustila Srbiju (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.