OSAMDESETIH JE BILA POPULARNA I OSVAJALA JE NAGRADE: Sada živi skromno i neguje BOLESNOG UNUKA!
Nećete verovati ko je ovo, Foto: Printscreen / Facebook

NEKAD I SAD

OSAMDESETIH JE BILA POPULARNA I OSVAJALA JE NAGRADE: Sada živi skromno i neguje BOLESNOG UNUKA!

Ne kažem da sam zanemarila sebe, ali ja nisam u prvom planu u ovakvoj situaciji.

Objavljeno:

Naša poznata pevačica koja je osamdesetih bila popularna donela je odluku da se gotovo potpuno povuče sa javne scene i posveti se svojoj porodici, a najviše svom osmogodišnjem unuku Luki kojem je dijagnostikovan autizam. Ona se poslednjih 15 godina retko pojavljuje u emisijama, a kada gostuje ne libi se da priča o tome kako se nosi sa unukovom bolešću.

Maja Odžaklijevska je nekada harala scenom, a ne postoji nijedan iole značajan festival u bivšoj Jugoslaviji na kome nije učestvovala, bila nagrađena ili bar zapažena... Prelomnom godinom u njenoj karijeri se može smatrati 1979. kada je na Beogradskom proleću otpevala „Daljine“, jedan od svojih najvećih hitova, a prvi LP „Biće sve u redu“ je objavljen tek 1982. godine.

foto: Printscreen / Instagram, Foto.nostalgija

Maja je majka je dve odrasle kćeri Tee i Andree, živi skromno, bez glamura, a živi sa unukom kome je posvetila svo vreme.

- Luka je autističan, još ne govori i ja sam mu se potpuno posvetila. Ne kažem da sam zanemarila sebe, ali ja nisam u prvom planu u ovakvoj situaciji. On je postao potpuno drugo dete. Njegova dušica je očigledno mnogo napaćena. Svakome od nas nešto zasmeta, a možda njemu baš smeta lavež psa. To je vrlo individualna stvar i svako dete sa autizmom je svet za sebe, svako ima neki svoj problem - rekla je pevačica svojevremeno medijima.

foto: Printscreen / Instagram, Gloriamagazinsrbija

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.