SADA JE SVE NA NJEMU: Karleuša i Duško će posle AFERE biti RAZDVOJENI, a sve zavisi od jednog Tošićevog poteza!
Jelena i Duško proživljavaju turbulentan period, Foto: Ana Paunković

OD NJEGA ZAVISI

SADA JE SVE NA NJEMU: Karleuša i Duško će posle AFERE biti RAZDVOJENI, a sve zavisi od jednog Tošićevog poteza!

Ona se ovih dana vratila obavezama u “Grand produkciji”, ali o aferi za medije nije progovorila

Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša ponosna je na supruga Duška Tošića, tj na ugovor koji će potpisati sa kineskim klubom Guangdžou, u kojem i sada igra, iako to podrazumeva da će živeti odvojeno od njega.

Otkada su se u javnosti pojavili eksplicitni snimci i fotografije Karleuše koje je navodno slala mladom fudbaleru Ognjenu Vranješu, kao i skandalozne prepiske, Jelena je na društvene mreže uglavnom kačila pretnje i psovke upućene medijima i Vranješu.

foto: Profimedia, Sonja Spasić

Ali to se promenilo kada je objavljen tekst, koji je i okačila na Instagram pošto joj je Tviter nalog suspendovan, da će Duško do 2021. godine godišnje zarađivati osam i po miliona evra. Karleuša je uz tekst stavila i simbol mišićave ruke, najjači, što očigledno misli o budžetu svog supruga. Šta o njemu misli kao čoveku - nije napisala.

Sa druge strane, u medijima se danima spekuliše o tome da Tošić nije doneo konačnu odluku da li će ostati sa Karleušom u braku posle svega ili neće. O tome ni Jelena ne priča u javnosti. Istina, uz obaveštenje o zaradi supruga okačila je i njihovu zajedničku fotografiju iz Kine, u koju je otišla u jeku afere da spase brak.

foto: Printscreen/Instagram

Međutim, ono što je sigurno - ukoliko potpiše ugovor koji bi važio do 31.12.2021, Duško će ostati da živi u Kini i naredne tri godine, daleko od Karleuše.

foto: Sonja Spasić

Ona se ovih dana vratila obavezama u “Grand produkciji”, ali o aferi za medije nije progovorila. Vidno neraspoložena, konzumirajući lekove, snimila je dve emisije ovog muzičkog takmičenja. Za to vreme Duško Tošić mudro ćuti, kako u javnosti tako i na društvenim mrežama, dok mladi fudbaler Vranješ provocira svojim fotografijama. Iako se pisalo da će trpeti posledice zbog seks-afere, on je nastavio da igra za Anderleht.

Podsećanja radi, Karleuša je u žižu medijske pažnje došla već na početku nove godine kada se saznalo da joj je Duško u mobilnom telefonu pronašao prepisku sa Vranješom. Usledili su dani kada je internet goreo od njenih eksplicitnih fotografija, gnusnih snimaka i skandaloznih prepiski sa mladim fudbalerom. Ni to što mu je, kako kaže, pretila, Ognjena nije sprečilo da za medije ispriča sve.

Bonus video

LAKŠE ŠABANE, SRČKA ĆE TE STREFITI! Šaulić se vrti kao čigra dok Zorica kleči pred njim! HIT!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.