DARA JE SLEDEĆA ČIJE ĆE EKSPLICITNE FOTKE OBJAVITI?! Vranješ ZAPRETIO Bubamari zbog Karleuše?!
Ognjen je navodno zapretio Dari, Foto: Printscreen Instagram, Sonja Spasić

DA LI JE MOGUĆE?

DARA JE SLEDEĆA ČIJE ĆE EKSPLICITNE FOTKE OBJAVITI?! Vranješ ZAPRETIO Bubamari zbog Karleuše?!

Kada je Dara stala na Jeleninu stranu, Ognjen se iznervirao

Objavljeno:

Nakon što je u javnost plasirao eksplicitne fotografije Jelene Karleuše, fudbaler Ognjen Vranješ navodno je spreman da isto učini i sa njenom koleginicom, Darom Bubamarom. Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Vranješ navodno poseduje Darine gole fotke koje mu je poslala kada su se dopisivali pre nekoliko meseci.

foto: Printscreen Instagram

- Ognjen i Dara su se čitavo leto dopisivali. Oni su razmenili brojeve preko Instagrama, pa ubrzo prešli na video-poziv preko Vibera. Dara je ubrzo stekla poverenje u Ognjena, pa mu je neretko slala slike na kojima je gola. Dugo su se dogovarali da se vide i uživo, međutim Dara je od prijatelja čula da je u šemi sa Karleušom. Tad je odlučila da bez objašnjenja prekine svoj kontakt s njim - kaže dobro obavešteni izvor.

foto: Dragana Udovičić

- Iako joj je Vranješ bio jako simpatičan, Dara se uplašila da se Jelena ponovo ne naljuti na nju. Nije želela da prokocka prijateljstvo zbog Ognjena i odlučila je da ga blokira - tvrdi sagovornik.

Kada je Dara stala na Jeleninu stranu, Ognjen se iznervirao.

- "Daro, objaviću tvoje gole fotke ako ne začepiš usta. Izblamiraću te kao Jelenu", poručio je Ognjen folkerki - završava priču izvor Srpskog telegrafa.

Bonus video

KARLEUŠA KRIŠOM STIGLA U SRBIJU, KRILA SE I BEZ REČI OTIŠLA NA SNIMANJE ZG: Jelena se prvi put oglasila kako je stigla iz KINE i poslala jasnu PORUKU

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.