DINA OTPISALA BAKIJA, A ON POLUDEO PA JOJ ODBRUSIO: Šta ja radim, dr*am ku*ac pet meseci, a ti tako?!
Dina Galorini i Baki B3, Foto: Prinskrin

PAROVI

DINA OTPISALA BAKIJA, A ON POLUDEO PA JOJ ODBRUSIO: Šta ja radim, dr*am ku*ac pet meseci, a ti tako?!

Bakija je ozbiljno povredilo novo prijateljstvo...

Objavljeno:

Smeđokosa lepotica Dina Galorini slomila je srce beogradskom denseru Bakiju B3, jer je ruku prijateljstva pronašla u otpisanom povratniku Aleksandru Požgaju.

Bakija je ozbiljno povredilo novo prijateljstvo između njih, jer je shvatio da su samo njih dvoje u svemu zajedno, pa joj rekao:

- Znaš, šta si uradila i koliko si me povredila? Dina jako si me povredila, jako, ja to nisam zalužio. Neko ko je ovde pet meseci, koji ima pritisak do jaja, zajedno smo nosili ovaj teret i ti i ja, i nosimo se timski prihvatili smo da smo u svemu zajedno. Kako možeš da kažeš da je Požgalj prvi koji ti je dao podršku, ne ja, ja nisam taj. Šta ja radim, drkam ku*ac pet meseci. Ja za tebe ne kapiram nikad. Ne možeš to da radiš, to ima težinu ti si mene povredila. Jel smatraš da si u pravu, da nisi pogrešila juče za to što si uradila? Ti se samo smeješ, nema problema - rekao je Baki.

Bonus video

TUKLI SU JE KAIŠEM DA SE NE UDA ZA TATU: Niko ne sluti kroz kakav je PAKAO prošla Marija Kulić, svi su plakali nad njenom sudbinom (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.