SARA RELJIĆ OPSEDNUTA VRANJEŠEM POSLE SE*S AFERE: Uzbudile je fotografije, pa otkrila ŠTA BI MU SVE RADILA (VIDEO)
Foto: Printscreen

ODLEPILA!

SARA RELJIĆ OPSEDNUTA VRANJEŠEM POSLE SE*S AFERE: Uzbudile je fotografije, pa otkrila ŠTA BI MU SVE RADILA (VIDEO)

Pevačica Sara Reljić izrazila sumnju u seks skandal, i ispričala šta bi uradila Ognjenu ukoliko bi se ispostavilo da je tačno da je sve fotomontaža

Objavljeno: 15:21h

Karleušina seks afera sa fudbalerom Ognjenom Vranješem još uvek drma estradu. Mnogi su se već oglasili u vezi sa pevačicinim slučajem, a sada je svoje mišljenje o svemu ounela i njena koleginica, pevačica Sara Reljić.

Sara Reljić iznela svoj stav
Sara Reljić iznela svoj stav foto: Printscreen

"Nikome ništa ja ne verujem. Niti njemu, niti njoj, jer niko ne može da zna da li to fotošop ili nije. Ali ako je istina, ako je to zaista fotomontaža, onda njega treba spaliti na lomači i ko god da je to uradio i njega treba spaliti isto na lomači" - koliko bi drastične mere preduzela Sara u ovom slučaju, objašnjava za Espreso.co.rs i nastavlja:

foto: Profimedia, Sonja Spasić

"Jer ako vi imate sa nekim nešto, kolko god da je to pogrešno, kolika kukavica mora da bude taj muškarac, i koliko mizeran da bi tako nešto uradio. Mislim ako imate nešto sa nekim, onda ćete valjda to sačuvati za sebe.Kako god, da li je udata žena, ili razvedena, ili slobodna, da se objave takve fotografije meni je to strašno. I čak sam već i rekla, da ako je to uradio da mu želim da do kraja života nema devojku" - kaže pevačica za Espreso.

Kako je izgledalo njeno izlaganje, možete pogledati u celosti ovde:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.