BRAK I PORODICA SU JOJ NA IVICI RASPADANJA: Pitali smo Zokija Šumadinca da pogleda u Karleušinu NATALNU KARTU!
Zoki je pogledao šta kažu zvezde o aktuelnoj aferi, Foto: Miša Obradović, Privatna arhiva

KAKO ĆE SE SVE ZAVRŠITI?

BRAK I PORODICA SU JOJ NA IVICI RASPADANJA: Pitali smo Zokija Šumadinca da pogleda u Karleušinu NATALNU KARTU!

Šta zvezde kažu o velikoj aferi?

Objavljeno:

Zoran Šumadinac trenutno je glavni hit na društvenim mrežama zbog pesme "Autotune". Međutim, treba podsetiti sve da je Zoki astrolog već dugi niz godina. On je ekskluzivno za portal Espreso.co.rs otvorio natalnu kartu Jelene Karleuše, koja je proteklih dana glavna tema u medijima i između ostalog nam je otkrio šta zvezde kažu, odnosno kako će se se završiti afera o kojoj svi pričaju.

foto: Damir Dervišagić, EPA/ Christian Hofer

Reči Zorana Šumadinca, u vezi s natalnom kartom Jelene Karleuše, objavljujemo u celosti:

"Jelena Karleuša predstavlja sinonim kompletne umetnice na našim prostorima,stoga je i zaslužila ove redove redakcije.Kao što će te videti JKje puna temperamenta ideja. Njen brak je sada na litici, gotovo da se može survati u ponor. Sunce joj se sada nalazi u njenoj četvrtoj kući koja je inače kuća stradanja i gubitka.

Jelena je u horoskopskom znaku Lava sa dominantnom Vodolijom u podznaku, prirodni element joj je Vatra, u petoj kući vlada Sunce, suprotni znak joj je Vodolija.

Sunce se odlično manifestuje u znaku Lava, znaku kojim inače vlada. Fizički se odnosi na leđa, grlo i srce. Vezan je za muški princip, što znači da je ekstrovertna ličnost. Pošto je u vatrenom znaku, to govori da je naznačeno pitanje identiteta, a fiksni kvalitet je u vezi sa principom stabilnosti. Sve to zajedno govori o potrebi za izgradnjom i iskazivanjem identiteta. Izuzetno je kreativna. Ukoliko se planete ispoljavaju neharmonično, tada su naznačeni ponos, narcisoidnost i odvažnost. A ako se ispoljavaju harmonično, onda uživa u životu. Znak se vezuje za decu, harizmu i zabave. Sunce u Lavu naglašava autoritet, glamur, snagu i nagoni je da bude svesna sebe, sigurna u svoj identitet.Ona je osoba koja voli da je u centru pažnje, jer sebe smatra rođenim vođom, što često dovodi do konflikta, a kompleks moći može lako da se pretvori u tiraniju. Stabilnost i odlučnost može da je učini velikodušnom i saosećajnom.

foto: Ana Paunković

Jelena je zbog snažnog uticaja Urana koji se već tri nedelje nalazi u njenoj sedmoj kući, sedmo polje inače se odnosi na brak ili vezu. Uran u sedmoj kući je trenutno na jakom položaju, stoga dolazi do veoma jakog konflikta i negativnog aspekta ali na sreću negativni aspekt nema tendenciju širenja, tako da se ne očekuje dalji konflikt.

Sunce se budi u petoj kući samim tim sa svojim zracima očistiće sve negativne čestice zlokobnog Urana i prekriti pozitivnim svojim zracima. Sunce već za četiri dana zauzima dobar aspekt i polako pušta svoje zrake kako bi osvetlio prave vrednosti ali i da osvetli njenu nevinost po pitanju nametnute afere. Tako da aspektivno gledano do kraja januara dosta toga će izaći na videlo, ali i strasti će se smiriti. Svakako ovo je jedan najteži životni deo za Jelenu, jer joj je brak i porodica na ivici raspadanja. Opet kažem Sunce u petoj kući sve će pobediti i Jelena izlazi iz ove nametnute afere kao apsolutni pobednik. Nikad jača i nikad bolja.

foto: Damir Dervišagić

Svakako niko ne zaslužuje ovako nešto, porodica je svetinja, i niko nema prava da rastura tu svetinju. Ne znam odakle ljudima pravo da ulaze tako duboko i rade ovako nešto. Jelena Karleuša je ovde žrtva i to će ubrzo shvatiti onaj ko treba. Puno uspeha Jeleni na daljem životnim putu."

Bonus video

STANA KATIĆ NIKAD ISKRENIJE O RODITELJIMA NIJE PRIČALA! Kao tinejdžeri su izbegli iz Jugoslavije, a ovo je PRAVI RAZLOG ZAŠTO!

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.