Napokon progovorio! Milan Stanković konačno rešio misteriju da li je gej! (VIDEO)

Svi smo se pitali

Napokon progovorio! Milan Stanković konačno rešio misteriju da li je gej! (VIDEO)

Poznati pevač je otkrio kako se provodio na odmoru u Australiji, ali je progovorio i o svom ljubavnom životu
Objavljeno:

Poznati pevač, Milan Stanković, je u jednoj emisiji konačno stavio tačku na spekulacije o tome da preferira isti pol. On je progovorio i o vezi sa Radom Manojlović i o tome da li sada ima novu devojku. Kradu bez blama: Srpske zvezde koje su iskopirale strane spotove! (VIDEO) Milan je rekao da je trenutno sam i da u toj svojoj samoći uživa, ali je i dodao da kada bi imao devojku trudio bi se da ta njihova vaza ostane u tajnosti. Što se tiče veze sa Radom, Milan je rekao:

- To što se naša veza otkrila, za to je kriv Saša Popović. Mi smo tri meseca krili to da smo zajedno. Raskinuli smo i dosta je više te priče - rekao je Milan. Rada o svom bivšem: Njemu nikada ništa nije dovoljno dobro! Na pitanje da li mu smeta kada mu u Srbiji govore da je meteroseksualac, pevač je odrično odgovorio. On je istakao da mu ne bi smetalo ni da ga nazivaju nekim drugim seksualcem i dodao:
- Kad sam se pojavio, moj cilj je bio da budem drugačiji pevač. Veče pred audiciju sam se ofarbao u plavo i dan danas mislim da ne postoji niko ko bi se uporedio sa mnom. Tako da, to je moj cilj, a svaka velika ideja košta - završio je Milan.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.