DIVNA JE BILA PARAVAN JELENI ZA VIĐANJE SA VRANJEŠOM: Fotografije odale Karleušu!
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen Instagram

afera

DIVNA JE BILA PARAVAN JELENI ZA VIĐANJE SA VRANJEŠOM: Fotografije odale Karleušu!

Jelena Karleuša se na sve načine trudi da demantuje poruke, slike i snimke sa Ognjenom Vranješom, ali svaki dan izlazi po jedan detalj ove afere godine

Objavljeno:

Međutim, nikome nije palo na pamet kako je Jelena tada Dušku opravdala odlazak na ovo putovanje. Sada je sve jasno. Na Jeleninom instagram profilu mogu se naći slike Jelene iz Akropolja sa majkom Divnom. Dakle, jasno je da joj je majka u ovoj priči bila paravan i da je Divna ta koja je išla sa njom na "mesto zločina".

Na fotografijama koje je Jelena postavila jasno se vidi datum objave, kao i mesto, jer se pevačica tom prilikom čekirala da je u Atini.

Uprkos tome što je pokušala da se na Ognjenove optužbe odbrani snimkom tvrdeći da je bila sama i da je sve fotomontaža, Jelena svugde ima istu frizuru, kako na snimcima tako i na fotografijama na kojima je sa majkom, što potrkepljuje i datum objave na pomenutoj društvenoj mreži.

foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Ognjen je snimak postavio na društvene mreže kako bi dokazao da je pevačica dolazila kod njega u Atinu, gde je u tom trenutku živeo jer je igrao za fudbalski klub AEK Atina.

Za sada se Divna Karleuša nije oglašavala ovim povodom, pa još uvek nije poznato da li je bila upoznata sa tim da se njena ćerka viđa sa bosanskim fudbalerom.

foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, skandal u porodici Karleuša - Tošić, koji još uvek ne jenjava izbio je 3. janura, a kada je Duško Tošić posumnjao da se njegova supruga Jelena Karleuša dopisuje sa nekim muškarcem, zbog čega joj je oteo mobilni telefon. Ubrzo posle toga sve je dospelo u javnost.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.