Počinje TLZP šou! Kaja mrda guzom kao Rijana, a samo da vidite koga je Dara skinula!

Biće ludo!

Počinje TLZP šou! Kaja mrda guzom kao Rijana, a samo da vidite koga je Dara skinula!

Treća sezona popularne emisije "Tvoje lice zvuči poznato" samo što nije počela, a prva proba je već održana
Objavljeno: 22:45h

Učesnice šou programa "Tvoje lice zvuči poznato", Dara Bubamara i Katarina Ostojić Kaja na prvoj probi mrdale su guzom uz hitove svetskih zvezda. Ovo su učesnici nove sezone TLZP! Ima velikih grudi, a možda bude i pornografije! - Produkcija TLZP rešila je da gledaocima priredi neverovatnu zabavu već u prvom prikazivanju, te je Bubamara dobila zadatak da imitira muzičku divu Dženifer Lopez, a Kaja je morala da se preruši u pop zvezdu Rijanu. Obe su se odlično snašle u zadatim imitacijama, seksi su vrckale i napravile odličnu atmosferu - rekao je izvor koji je bio na licu mesta.

Osim Dare i Kaje, u novoj sezoni humanitarnog šoua takmičiće se i voditeljka Ana Mihajlovski, pevačica rok grupe "Negativ" Ivana Peters i nekadašnja zvezda "Granda" Slavica Ćukteraš. Kada je reč o muškoj postavi, gledaćemo pevača Nikolu Rokvića, pobednika "Iks faktora" Danijela Kajmakoskog, glumca i šoumena Bogoljuba Mitića Đošu, šoumena Nešu Bridžisa i folk pevača Halida Muslimovića. Upalite TV, ugledate ih i odmah biste ih ženili! Ovo je 10 najseksi voditeljki Srbije! (FOTO) (VIDEO)
Pevačica Ana Kokić i voditelj Ivan Ivanović biće stalni članovi žirija, a još nije poznato ko će doći na mesto glumca Branka Đurića Đure. Takođe, identitet voditelja se još čuva u tajnosti, a voditeljku Mariju Kilibardu gledaćemo i u ovoj sezoni imitatorskog šoua. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.