KOLIKO ĆE KARLEUŠA ZARADITI OD NAJVEĆE SEKS AFERE NA BALKANU! Vrtoglava cifra za nastupe i pojavljivanja
Jelena Karleuša, Foto: Damir Dervišagić

afera vranješ

KOLIKO ĆE KARLEUŠA ZARADITI OD NAJVEĆE SEKS AFERE NA BALKANU! Vrtoglava cifra za nastupe i pojavljivanja

Posle najvećeg seks skandala u regionu cena nastupa Jelene Karleuše dostigla je basnoslovnu cifru.

Objavljeno: 15:51h

Prepoznatljiva mala od skandala zapalila je region eksplicitnim fotografijama koje i dalje kolaju internetom, koje su nastale tokom razgovora sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Jedan od poznatijih estradnih menadžera upućenih u šoubiz dešavanja u Srbiji otkriva za Kurir da bi cena nastupa pop dive sada mogla sada da iznosi i 50.000 evra.

foto: Damir Dervišagić

"Nikada niko u istoriji nije dobio ovoliku medijsku pažnju. Definitivno će biti najtraženija pevačica u zemlji, ali i dijaspori. Naravno, sada zavisi od nje da li će posle skandala koji je pretrpela moći da nastupa i koliko brzo, kao i da li će to želeti. Jedno je sigurno, ako bude želela, moći će da dobro unovči sve što se ovih dana dešava".

On procenjuje da bi Jelenini nastupi mogli da poskupe i 5 puta, s obzirom da je i do sada tražila velike sume za nastupe.

Estradni menadžer je otkrio i da se po kuloarima odavno priča da pevačice kojima ne ide posao, pokušavaju da plasiraju skandale ovakve vrste kako bi im porasla cena na tržištu.

"Kada se desi neki skandal poput ovog, to kako god nama izgledalo poveća popularnost određene pevačice ili pevača" - tvrdi naš sagovornik.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.