OVO JE MLADEŽ NA JELENINOM TELU O KOM JE PRIČALA: Nova fotografija i jedan DETALJ rešili AFERU! (FOTO)
Jelena Karleuša, Foto: Damir Dervišagić

SKANDAL KOJI TRESE SRBIJU

OVO JE MLADEŽ NA JELENINOM TELU O KOM JE PRIČALA: Nova fotografija i jedan DETALJ rešili AFERU! (FOTO)

Najskandaloznija poruka je ona u kojoj Jelena govori Vranješu da supruga Duška Tošića doživljava kao brata i prijatelja

Objavljeno: 23:04h

Porno saga koja ovih dana drma Srbiju upravo je dobila nastavak! Isplivala je nova, skandalozna prepiska između pevačice i fudbalera, kao i nove, eksplicitne fotografije.

Eksplicitne fotografije
Eksplicitne fotografije foto: Kurir.rs

Jelena Karleuša je posegla za poslednjim argumentom kako bi dokazala da na fotografijama o kojima bruji cela Srbija nije ona.

Eksplicitne fotografije
Eksplicitne fotografije foto: Kurir.rs

Naima, mala od skandala je opisala kako izgleda njena vagina i još jednom dodala da je u pitanju foto-montaža.

- Imam mladež na tom mestu. Vrlo karakterističan - dok su joj pratioci na mrežama poručili da pruži dokaze, a potom je Kurir došao u posed fotografije na kojoj se vidi mladež na vagini koja navodno pripada pevačici.

Mladež
Mladež foto: Kurir.rs

Sa druge strane, sve je više dokaza o tome da su Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ bili u šemi i da su duže vreme razmenjivali lascivne sadržaje, uključujući fotografije i poruke seksualne konotacije.

Najskandaloznija poruka je ona u kojoj Jelena govori Vranješu da supruga Duška Tošića doživljava kao brata i prijatelja, kao i prepiska u kojoj mu ona do detalja opisuje da bi volela da imaju seksualni odnos i šta bi mu sve radila.

Podsetimo, skandal o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića prvi put je krenuo na Božić, a sve je počelo zbog poruka koje je razmenjivala sa bosanskim fudbalerom, koje je Duško navodno pronašao u telefonu. Pevačica je poruke, kako se pisalo, razmenjivala sa bosanskim fudbalerom pa joj je suprug zbog toga zaplenio mobilni telefon.

Ubrzo pošto je par demantovao navode o razvodu, internetom su krenule da kolaju sporne fotografije Jelene Karleuše, koja putem Fejstajma vodi vrele razgovore Ognjenom.

JK je istakla da je u pitanju fotošop i da iza šokantnog materijala ne stoji samo jedna osoba, pa dodala da će svi pravno odgovarati. Vranješ je, pak, istakao: "nit sam fan, nit paćenik nit psihopata kako ona želi da me predstavi, pre će to biti ona, i to sam spreman da dokažem da za sve sto kažem imam dokaze. Nisam nikoga nit jurio nit prisiljavao, sve je bilo dobrovoljno uz obostrano zadovoljstvo".

Pevačica je spremna da se lavovski bori do samog kraja, a u tome joj suprug pruža ogromnu podršku, kao i mnogobrojne kolege.

Bonus video

Karleuša u tajnoj šetnji po Akropolju sa Ognjenom Vranješom (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.