Bravo Ceco, kraljice! Svim ovim ljudima pomogla je kad im je bilo najteže (FOTO)

Lepa i humana!

Bravo Ceco, kraljice! Svim ovim ljudima pomogla je kad im je bilo najteže (FOTO)

Sigurni smo da će i ubudće pomagati svima kojima je pomoć neophodna, jer njena ljubav nema granice
Objavljeno: 21:47h

Ona je najpoznatija srpska pevačica, a pored toga što je spremna da napravi spektakl za svoje fanove, Svetlana Ceca Ražnatović ima i ogromno srce. Ona je pravi humanitarac i uvek je spremna da pomogne na svaki mogući način. Pomagala je finansijski, nosila je kontejnere pomoći i ne voli da se o tome o govori preterano u medijima. Kraljice hrabrosti: 10 srpskih zvezda koje su izgubile bebe, ali su opet zasijale! (FOTO) Ovo su samo neka od velikih dela naše najveće zvezde! Ceca je pomogla teško oboleloj devojčici Jeleni da otputuje u manastir Ostrog u Crnoj Gori. Devojčicinu želju pevačica je ostvarila tajno, jer nije želela da se o tome piše u medijima. Na jednom događaju pevačicu su pitali o ovome, na šta je ona iznenađeno odgovorila. - Iskreno da vam kažem ne znam odakle vam taj podatak. Sve što uradim za tako neko bolesno dete ne volim da se marketinški eksponira - rekla je pevačica.

Kada je opaka bolest Isidore Bjelice uznapredovala, Ceca je kao pravi prijatelj rešila da pomogne i dala je Isidori novac za lečenje u Londonu. Bravo! Ceca platila lečenje Isidori Bjelici u Londonu (FOTO) - Isidora je moj dugogodišnji prijatelj. Kada mi je bilo najteže, ona je bila uz mene. Sada, kada je njoj teško, naravno da ću i ja biti uz nju. Podržaću je i u dobru i u zlu - rekla je pevačica.
Ovih dana je pročitala u novinama da gimnazijalac Đorđe Petković nema novca da ode na takmičenje u Kinu, ona je odmah rešila da mu priskoči u pomoć. Ona je dala dečaku novac kako bi mogao da učestvuje na Svetskoj geografskoj olimpijadi. Bravo Ceco, carice! Evo kako je pomogla mladom srpskom genijalcu! (FOTO) Kada je Kraljevo pogodio zemljotres, pevačica je još jednom pokazala svoju humanost i otišla kod gospodina Ljubiše Simovića. Oni su pricali o stanju u tom gradu nakon zemljotresa. Cecina poseta je ujedno bila i donacija humanitarne pomoći u vidu tri šlepera građevinskog materijala kao i jednokratne finansijske pomoći za četiri najbrojnije (po broju dece) ugrožene porodice po 50.000 dinara.
Printscreen/Youtube
Pre samo nekoliko nedelja ona je rešila da na svom Instagramu zatraži pomoć, jer je bebi Andrijani Miletić na rođenu izvrnuta ruka. Ceca je još jednom dokazala da ima veliko srce i da je pravi humanitarac.

A photo posted by CECA (@craznatovic_official) on


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.