MILENA ĆERANIĆ ZALJUBLJENA DO UŠIJU U VUKA MOBA: Ništa od raskida, zaklela se na VEČNU LJUBAV! ON JE PRAVI KAVALJER
Foto: Printscreen

NIKAD SREĆNIJA!

MILENA ĆERANIĆ ZALJUBLJENA DO UŠIJU U VUKA MOBA: Ništa od raskida, zaklela se na VEČNU LJUBAV! ON JE PRAVI KAVALJER

Dašić je sada pluskvamperfekat

Objavljeno:

Iako je nedavno osvanula vest da su pevačica Milena Ćeranić i reper Vuk Mob raskinulu vezu, koju su otpočeli u novembru prošle godine, izvor blizak paru za Espreso otkriva da su njih dvoje ipak i dalje u ljubavi, te da nema ni govora o raskidu.

Vuk je navodno tom prilikom raskid potvrdio uz reči da je Milena previše posesivna i ljubomorna, pa da ne želi više da nastavi vezu sa njom. Ovo međutim po rečima našeg dobro obaveštenog izvora ne bi nikada ličilo na repera.

"To o raskidu su glupe priče, a njih dvoje su se prepoznali onog trenutka kad su se ugledali. I po energiji, i po vaspitanju i po stavovima. Vuk je bio očaran Mileninom spontanošću, prodornom energijom, čvrstim i odlučnim karakterom, jakom voljom, i veselom, nestašnom prirodom. Ona je s druge strane kod njega videla tu mušku stabilnost i čvrstinu koju ni kod jednog drugog muškarca nije osetila. Hemija je kod njih sevnula momentalno." - priča izvor za Espreso i dodaje:

Milena i Vuk: u strastvenom poljupcu
Milena i Vuk: u strastvenom poljupcu foto: Printscreen Instagram

"Milena je bila u startu oduševljena time koliki on je kavaljer, a jednom je prilikom rekla čak i da bi mnoge muškarce poslala na obuku kod njega. Da li je izjavljivao nešto ili nije, to nju ne zanima. Milenu nikada nisu potresale priče koje izlaze po novinama. Njoj su bitna smo njegova dela, ono što on radi, ono što on njoj pokazuje, i njegov odnos prema njoj, a u prevodu bi to značilo da je on pravi gospodin. Posle veze sa Dašićem, ovo je prvi put da je svoje srce nekome otvorila, i baš je zaljubljena. Blista i to se po njoj i te kako vidi. Težak period koji je imala je sada daleko od nje, a pre godinu dana je odlučila da na sve stavi tačku, i da radi samo ono što njoj prija. Sada je konačno opet zaljubljena, a nedavno je rekla da će sa Vukom biti zauvek i za vjek vjekova" - priča izvor za Espreso.

foto: Printscreen Instagram

Iako je pevačicina dugogodišnja veza sa košarkašem Vladimirom Dašićem bila strastvena i turbulentna, pa je izgledalo da bi njihova ljubav na mogla da prevaziđe sve prepreke, ova se veza ipak završila, i to tako što ju je Milena na kraju sama prekinula.

"Dašić je mislio da ga Milena, bez obzira na njegovu neodlučnost i prevrtljivost, toliko voli, da ga nikada u životu neće ostaviti. Bio je ubeđen da nikada neće ostati bez nje, i da ona neće moći da ode od njega. Nije je dovoljno ozbiljno shvatao kad mu je pričala da će priči doći kraj, ako se neke stvari ne promene. Na kraju se jednostavno okrenula i otiša. Njemu je tek tada došlo u glavu, i tek tad je shvatio da ju je stvarno izgubio. Onda ju je nekoliko meseci zvao, tražio, molio da se pomire, nudio sve, sada je moglo sve, ali je za Milenu bilo kasno. Oporavila se od svega, i nastavila da radi samo ono što njoj odgovara i okrenula se sebi potpuno. Onda se pojavio i Vuk" - završava izvor za Espreso.

Pre Vuka bila je u turbulentnoj vezi sa košarkašem Vladimirom Dašićem
Pre Vuka bila je u turbulentnoj vezi sa košarkašem Vladimirom Dašićemfoto: Nebojša Mandić

Poznati reper primetio je Milenu Ćeranić na Valjevskom oskaru popularnosti koji je održan u novembru prošle godine.

Prvi put kada je spazio Milenu, bilo je to kada je Kija ušla na festival i kada su se svi ućutali, a tada je Milena odbrusila "šta svi ćutite kao da je ušla zvezda". Vuk ju je tu momentalno fiksirao. Dopao mu se taj njen stav. Smuvali su se ubrzo, a reper je odmah potom objavio i kratak snimak kako se ljubi sa Milenom. Njih dvoje planiraju i zajednički duet.

Vuk je inače pre Milene kratko bio veren vlasnicom noćnih klubova u Austriji Biljanom Savić, a prošlog leta je navodno kratko bio u vezi sa Kijom Kockar.

Milena Ćeranić bila je u dugogodišnjoj vezi sa Vladimirom Dašićem, koji je sve to vreme živeo sa nevenčanom suprugom sa kojom je u međuvremenu dobio i dete.

Bonus video

(Espreso.co.rs/J.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.