MORALA SAM DA NAUČIM DA VOLIM SVOJE MANE: Ceca o svojoj najdubljoj intimi,  povratku Marine Tucaković i SUJEVERJU
Foto: Damir Dervišagić

ispovest

MORALA SAM DA NAUČIM DA VOLIM SVOJE MANE: Ceca o svojoj najdubljoj intimi, povratku Marine Tucaković i SUJEVERJU

Otvorila dušu

Objavljeno:

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović trenutno je na odmoru, nakon serije koncerata koje je imala u prethodnom periodu, a rešila je da progovori o stvarima koje ne iznosi često u javnost. Vlasnica velikog broja hitova otkrila je na koji način se nosi sa svojim manama, koje ne krije da ima.

foto: Printscreen

- Da biste se dobro osećali, preduslov je da volite sebe sa svim manama i vrlinama - započela je priču Ceca, pa nastavila na istu temu. - Za početak, morate ih biti svesni kako biste vrline usavršavali, a mane korigovali. U svemu što radite pokušajte da budete najbolja verzija sebe, okružite se ljudima koje volite i potrudite se da prema njima budete dobri i pažljivi - dodala je pevačica, pa istakla da je sujeverje ne odlikuje.

foto: Filip Plavčić

- Uopšte nisam sujeverna. Na kraju krajeva, neko ko je u veri, a ja to jesam, ne razmišlja na taj način. To bi bio čist paganizam - objasnila je Ražnatovićeva. Cecu jako raduje što se Marina Tucaković, njena dugogodišnja saradnica, nedavno vratila svojoj profesiji. - Bogu hvala da je tako - rekla je ona, pa navela da im predstoji rad na novim pesmama.

foto: Printscreen

- Dogovorile smo se da se nađemo posle praznika i razmotrimo situaciju, gde smo i u kom pravcu - kazala je Ceca, a ističe i da u životu nikada nije bila pesimista. - Biram da gledam napred. Fokusirana sam na sadašnjost, a u mislima ima mesta samo za budućnost - zaključuje muzička zvezda.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.