OGNJEN VRANJEŠ ZBOG AFERE SA KARLEUŠOM PODIGAO SRBIJU NA NOGE! Ko je zaista fudbaler o kome svi PRIČAJU?
Ognjen Vranješ, Foto: Printscreen Instagram

otkrivamo

OGNJEN VRANJEŠ ZBOG AFERE SA KARLEUŠOM PODIGAO SRBIJU NA NOGE! Ko je zaista fudbaler o kome svi PRIČAJU?

Ko je Ognjen Vranješ fudbaler koji je tema skoro svih portala?Oženjen i navodno je pisao Karleuši a isto tako je bilo i navodnih natpisa da je letos viđen i sa folkerkom Kaćom Grujić

Objavljeno:

Ono što je za vas najzanimljivije da je sa Duškom Tošićem bio saigrač u Crvenoj Zvezdi 2010 -2011.godine. Putevi su im se ponovo ukrstili u periodu između 2014. i 2016. godine, u turskoj ligi, gde je Vranješ igrao za Elazig i Gazijantep, a Tošić za Genčerbirligi i Bešiktaš.

Siberian Husky!!!!

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on

Ovaj fudbaler iz Banja Luke je ažuran koliko na Instagramu toliko i na Twitteru, a osim tetovaža kojima raspolaže, voli da se pohvali i redovnim aktivnostima u teretani. Jedno vreme je blajhao kosu a kao i većini fudbalera, i njemu je zanimacija da objavljuje slike iz bazena.

?

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on

Ovaj tridesetogodišnji fudbaler igra u odbrani a trenutno nastupa za Anderleht. Njegov brat Stojan Vranješ je takođe fudbaler.

Karijeru je počeo u FK Borac iz Banja Luke a 2009.godine je prešau u Crvenu Zvezdu. Pošto nije uspeo da se izbori za mesto u timu,pozajmljen je Napretku iz Kruševca,a kasnije je igrao i za Moldavski klub Šerif.Bio je i član reprezentacije BiH.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.